Тільки вибрати кілька витрат менше 5 секунд, щоб знайти відпочиваючих жінок серед каменів

Ми знаємо багато способів навчити розумність і пам'ять. Але для того, щоб мати молодого розуму, навіть починає конкурувати з Королевою Єлизаветою, це недостатньо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Щоб запобігти деменції у віці, потрібно постійно навантажувати мозок різними видами діяльності. І сьогодні ви маєте можливість. Ось ми йдемо.

Цікаві фотографії Яйця лихоманка

Це для вас замість тепла. Дивитися уважно на фото і пам'ятати більше рецептів, де курячі яйця є важливим інгредієнтом. Підрахуйте, скільки яєць є і ментально «використайте» їх, щоб приготувати улюблені страви.

Відповідальна господиня

Уявіть себе на місці цієї чарівної леді. Яка інформація потребує на етикетці рослинного масла? Що зробив її посмішка? Fantasize, але пояснюйте собі кожну деталь на малюнку. Мозок любить це.

Пришений Старий будинок

Я не буду запитати вас, щоб запам'ятати слова легендарної пісні гурту «Кінг і Єстер», хоча якщо душа співає, не затримуй себе. Але завдання відрізняється. Уявіть цей будинок зараз. Зробіть план його ремонту, напишіть, що ви зміните. Подумайте про деталі, такі як який колір скатертини буде на кухонному столі. Насолоджуйтесь будинком мрії. Або поставте ворога в цей будинок. Але також думають про інтер'єр в деталях - ворог повинен страждати якісно. Доброго дня!

Зимовий пейзаж

Завдання з тимчасовим квитком до дитинства. Вам необхідно психічно сліпити сніговика на цьому малюнку. Подумайте уважно, де ви поставите її, де ви почнете роботу. Ви, мабуть, про це.

вечеря

Я впевнений, що ви знаєте правила етикету, наприклад, що ви не можете подивитися на чужу пластину. Але ось, навпаки, це час, щоб розглянути все. Відповіді на питання про те, який час року вони тут, чи знайомі люди на наступних таблицях, і чи є все, що океї між дівчиною в сірій куртці і хлопець сидить на неї право. І пояснюйте себе. Навіть якщо ви не знаєте, що ви маєте право, це okay. Головне, щоб дозволити мозку розтягувати і будувати більш логічні ланцюги.

Це повинно бути Ваше ім'я .

Так, ви маєте право. Це місце для створення ідей. Це свого роду творчого мозку. Дуже хороші імена діляться з нами в коментарях. Ми хочемо, щоб читати.

Аттична для друга

Завдання, пов'язані з літературою. Звичайно, ви читаєте багато, тому ви обов'язково маєте пару улюблених персонажів, які ви можете влаштувати в цьому мансарді. Подумайте про них, дайте їм ліжко, і подумайте про те, що ви готуєте для них, коли ви зустрінете їх. Якщо ваші персонажі продовжать жити в цьому будинку, то хто знає, можливо, якийсь день вони зможуть стати героями нової книги, написаної вами. Як мінімум є початок.

Наші загадкові фотографії багаторазові, вони можуть переглядатися нескінченно, прийшовши до нової мети. Привітання, ви навчили частини мозку, які зазвичай ледачі у дорослих, і це важко, щоб отримати їх працювати щороку.