Рецепт села для салату зі сквошу на зиму, тому приготував бабуся

Сквош сезону в повному гойдалці. Млинці вже обсмажені, тушкована варена, намагалася мільйон рецептів. На сьогоднішній день ми готуємо деякі з цих овочів для майбутнього. Моя бабуся розповіла мені її рецепт для салату зі сквошу. Готуємо протягом 20 років. Не достатньо сказати, що вони чудові. Краще спробувати себе.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона ділиться дивовижним рецептом салату зі сквошу. Зима!

Салат зі сквошу Інгредієнти
  • 1кг кабачків
  • 700г цибулю
  • 700г морква
  • 100 мл рослинної олії
  • 140г томатна паста
  • 3 ст. оцту (9%)
  • 25г сіль
  • 50г цукру
  • зелений

Підготовка
  1. Починаємо робити салат. Спочатку потрібно промити і висушити всі овочі. Потім зрізаємо овочі. Вирізати кабачки великими шматочками, а цибулю в напіврингах. Сонце морква на великій тертці. Ароматизована зелень. Я тільки бере кріп. Якщо вам подобається петрушка, ви можете додати його.

2. Далі обсмажити цибулю до напівпрозорого стану. Потім додайте моркву. Посмажити овочі приблизно 5 хвилин. Додайте томатну пасту і тушку ще 10 хвилин, періодично помішуючи. Переконайтеся, що це не горить.

3. Потім додайте кабачки. Стирайте, додайте сіль і цукор. Каркас ще 10 хвилин під кришкою. , Україна

4. Тепер додайте зелень, туші близько 3 хвилин. На самому кінці додайте оцет і топки ще 2 хвилини. Постійно розмішувати і тушкувати овочі на повільному вогні. Не дайте їм опіки, бо потім салат буде гірким.

5. У попередньо підготовлених і стерилізованих банках покласти салат. Пристосувати його щільно в банках так, щоб є мінімум повітря. Стійкість кришок і обгортання до повного охолодження. Потім можна перемістити збереження в прохолодному місці.

Це рецепт для салату зі сквошу. Його головна краса - простота приготування. Бабця варила 3 або 4 порції цього салату, до весни не залишилося. Немає нічого більш красивого, ніж в середині зими, щоб приготувати картоплю і відкрити банку ароматного сквошу. Справжній смак літа в зимовому холоді.

Якщо ви ще не з'ясували, що варити з кабачків зараз, а не чекати зими, то ми пропонуємо смаження пишних млинців. Ви також можете легко зробити манжети з кабачків. Ви пробували? Якщо ні, то ми рекомендуємо. У нас є хороший сезон кабачків!