Щодня ліктя приніс квіти до дружини, яка втратила її пам'ять, бо любов не віддає.

Не кожен має вибір, щоб любити або бути коханим. З одного боку, будучи коханим, особливо коли ви можете любити в поверненні. І це те, що відбувається, коли ви любите, і ви не можете висловити подяку, тому що ви не пам'ятаєте, що ви є. Пам'ять є одним з ювелірних виробів, значення якого ви дізнаєтесь тільки, втративши його.

Мій батько був трохи більше сімдесят, коли він повільно почав забути, що він добре знав. «Я приховує сенси деяких слів», - сказав він іноді, зважуючи. При сумі, коли кохана людина намагається розповісти вам щось і не може знайти правильні фрази. Дуже складно, коли ви залишаєте номер вранці, і він просить плутатися, «Чому ти і чому я тут? й

Захворювання Альцгеймера має багато попереджувальних дзвінків, але на жаль, не можна повністю підготувати або запобігти втраті пам'яті. Ви можете продовжити період, коли людина, яка страждає від цього недуги, може служити себе. І дайте йому вічне право бути коханим.

Я працюю біля оздоровчого парку і часто ходь в ньому на дорозі додому. Наш парк є дуже красивим і затишним, він має безліч алей і доріжок, готових приховати від метушні міста всіх. З кожним днем я ходжу, я зустрічаю дивний, але дуже доторкнувшись пара. Чоловік вже добре знає життя, і його супутник заслужив почесне звання «грандмати».

Ми відсвяткували День собаки в роботі, і були допущені до нас. Я пішов додому з Agath. Він довгошерстий chihua, і це якомога милий, особливо для компасіонування бабуся. Так, як я дізнався, Тамара і Петро люблять маленькі собаки. Ми поговорили, Тома дуже гарна жінка, але вона просить багато питань. І якби мухувати його літніми, але не менш елегантними супутниками.

Пітер обережно подивився на Тамара, граючи з Agath. Я помітив, що у своїх руках були кільця, як старі чоловіки. Цікаво, що вони допомагають зберегти іскру в відносинах. Але я не даю запитати, якщо це була громадська гра на всіх, і в домашніх умовах все магія розщеплюється. Suddenly Tamara froze: О, що милий собака ... Де ви прийшли? Насамперед я був вражений, а потім я зрозумів, що жінка просто забута про нашу зустріч, про розмову, яка відбулася буквально 10 хвилин тому.

Peter помітив мій погляд і пояснив: «Моя дружина має хвороби Альцгеймера, вона часто забуває багато, не хвилюючись, це норма для нас». Він повторив інформацію про Тамара. Посміхнувшись на мене приємно і сказав: «Петер поспішає, я не дружини, ми тільки зустрічали цей ранок, підкорив мене букетом гортензії.» Я люблю ці квіти, як він вгадав, я не розумію. й

Петро зважився, 50 років тому приніс свій букет гортензій вперше. Тексти пісень, а це означає: Тоді Тома розповів мені, що це найкращі квіти в світі. Так влітку я спробую купити букети якомога частіше. Хочу порадувати кохану. Я пам'ятаю все.

Я пішов додому і думав, як важко було знати, що ваш коханий був забутий вами, і все ще спробувати підтримувати відносини з ним. Я думаю, що Пітер зрозумів, як привілейований він повинен мати можливість вибрати між любов'ю і бути коханим. Злий старий чоловік. У нас є багато, щоб дізнатися від нього. Поділіться своїми думками про історію, яку ви читаєте. Чекаємо Вас!