Моя наречена з Калінінграда, зважує всі плюси і мінуси руху в старовинне місто

«Якщо ви народилися в імперії, краще жити у віддаленій провінції море!» – Бродський колись сказав. Я здогаю, що я погоджуюсь з ним, є обов'язково щось до нього. «Життя в Калінінграді: що це таке?» – це питання було чутно більше і більше в родині.

Брат знайшов наречену з Калінінграда і тепер зважує Плюси і мінуси переїзд до старого міста. Після прослуховування своїх оповідань я починаю думати про це.

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти перейти до Kaliningradй Відповідність моря так скорочує!

Давайте оцінимо плюси, мінуси і «попади» життя в цьому віддаленому регіоні з РФ. Почнемо з користю: море, і так далі. Морські водий Так само м'яка погода без морозів, відсутність великої кількості великих заводів - все це, звичайно, благотворно впливає на настрій і благополуччя.

Прийняття погоди змінюється. Занадто змінний! Мій друг, який переїхав туди протягом 4 років, все ще не використовується для нього і часто сукні з погодних причин. Під час дня погода може відрізнятися від сонячного і теплого до вітру з дощом і ураганами.

Калінінград знаходиться між Польщею та Литвою. Балтійський берегй Під час Просійського правила місто було названо Königsberg. Після Другої світової війни вона була повністю відновлена. Німецький спадщина Калінінграда включає в себе Brandenburg Gate і Fish Village - будівлі середньовічного стилю були побудовані тут, де розташовані магазини і ресторани.

Є два переваги, але є також недоліки, звичайно. Першим є географічне розташування, а саме близькість Європи. Дуже зручно і дешево подорожувати, Калінінград часто йде в Польщу для покупок.

р.

Однак варто відзначити, що переїзд до Калінінградської області, ви не переїжджаєте в Європу. Так, є ще люди, які думають, що після переходу до Калінінграда, вони будуть жити в Європі.

Ну і я знаю, що це не вірно. З Європи залишилися, можливо, тільки німецькі каміння в місцях і довоєнної архітектури, яка прагне згорнути, якщо вона не подбає і не піклується. І решта така ж Росія з її мінусами і плюсами.

, Україна

Тепер про ще одну дуже важливу пам'ятку - архітектура. Тут дуже атмосферний. Калінінград та інші міста регіону цінуються для компактності та затишку, чистоти. Щоб бути чесною, на фоні всіх цього, для мене особисто, всі мінуси блідості, але я продовжую про них.

Веб-сайт: www.taniusha.v Відвідайте місто як туризм. переїздй А одне - вивести речі до Калінінграду, і зовсім іншого - вийняти.

Трохи. вакансіїй У Калінінградській області є море, а тому розвинена туристична сфера. Однак основні вакансії в галузі логістики, будівництва, сільського господарства та промисловості. У регіоні є велике виробництво для складання автомобілів, відділення Miratorg, суднобудівного заводу та багато іншого. ІТ-індустрія також досить розвинена.

Але ідея створення великих інтернет-магазинів необхідно відмовитися, так як дуже важко відправити щось на Росію з цієї області.

Зарплата в Калінінграді не висока. Середня заробітна плата становить 25-30 тис. Не товстий, це? Добре, дороги в дворі є просто конкурс на кращий отвір. Але красива дорога від Калінінграда до приморських міст. З медикаментами в області теж не все гладко, але не так багато, щоб дуже сумно.

Більше половини. населення Він живе в Калінінграді і навколишньому районі. Також досить щільно заселені міста: Зеленоградськ, Піонерський і Светлогорськ. У Калінінграді є 3 основні види житла: старі німецькі будинки з цікавими плануваннями, панелями і блоками циліндрів, висотних і будинків сучасних будівель, таких як городи.

У Калінінграді ще старі німецькі дво- або триповерхові будинки, де кожна квартира автономно обігрівається вугільною або деревою. Це, вони залишалися десь в передвоєнний і післявоєнний час. Газове та автономне газове опалення переважно в квартирах нового будівництва. У старих будинках будинків – централізоване опалення і плити на кухні електрочайник. Тому платежі на опалення та електрику невисокі.

Ціни на житло підвищилися за ціною за останні пару років, це буде дуже важко для середнього громадянина, щоб купити нерухомість там!

, Україна

Instagram / @serge_m69 З мінусів я все одно хочу згадати про великогабаритних джемах (місто старий і вузький), високі ціни на продукти харчування і повільність, нетримання, висипання робітників в деяких областях, але це більш захоплення психіки.

Але це красива. атмосферний! Окремо хочу відзначити фігури хомлінів, які розташовані в різних місцях в центрі Калінграда, поблизу значних пам'яток. Хто не знає, хамліни є міфологічними істотами, такими як домашні істоти, які, за легендою, живуть біля людей, а вночі роблять бурштинові вироби. Згідно з легендою, Homlin приносить щастя і доброту.

На рисах сімейства Homlin з гарним зовнішнім виглядом і «мишками» вуха мініатюрні за розмірами, трохи менше, ніж долоня дорослого, і виготовлені з бронзи. У місті є 7 фігур, і кожен з них має назву. Прогулянка з одного хомліна на інший, ви зможете одночасно познайомитися з містом і побачити його найяскравіші пам'ятки.

Я також рекомендую вам дізнатися, що подивитися в Північній Венеції, якщо ви хочете, щоб відвідати Санкт-Петербург протягом декількох днів. Після того, як прибули тут туристи ніколи не зможуть забути красу цього блискучого мегаполісу!

Життя в Калінінграді може бути дуже затишним і вимірним, але все залежить від того, що вам потрібно. Плюси і мінуси, хоча. індивідуальноХтось потребує франтичного ритму галасливого мегаполісу, а хтось більше підходить для вимірювання життя морем. Ваш вибір

Я раджу з архітектурою Калінінграда, я люблю морське повітря і обожню бурштинові ювелірні вироби, з яких є багато через бурштинове виробництво.

Ти був Калінград або Калінград? Бажаєте жити там?