Подруга з Франції Marie показали, як мити вікна так, що літні душові кабіни не страшні

Мийка. вікна Чистий і без особливих проблем не кожен господиня. Багато жінок дратують такі маніпуляції з очищенням і обов'язково не роблять їх щасливими. Давайте навчимося з французьким жінкам! Ці жінки знають точку задоволення кожної дії з мінімумом енергії та зусиль.

Сьогодні видання. "Сайт" Це відмінний екологічний підхід, як миття вікон перед запіканням без розлучення. Витратні покупки не будуть корисні!

Французькі жінки люблять все екологічно чисто, можливо, тому цей продукт не містить куплених побутових хімічних речовин. Все, що потрібно - вода і оцет. Впевнено, що це!

Вистилений оцет, який ще називають білий оцетЦе один з основних і найбільш поширених.

При очищенні з оцтом невеликі (посередині будинку) і великі (зовнішні) вікна можна переконатися, що на склянці не буде розлучення. Серед інших речей, лікування вікон з оцтом допомагає захистити їх від переформування плям і розлучення від забруднень і пилу, що також важливо!

Так, я не турбувати тебе довго. Кетч. магіяДля 3/4 частини гарячої води вам знадобиться близько 1/4 оцту. Іншими словами, три склянки води і одного скла оцту допоможуть очистити всі вікна в квартирі.

р.

Краще робити цю очистку, коли вона тепла зовні, тому що після цього квартира буде потрібно провітрювати від запаху оцту.

Як це відбувається? Хочу сказати, “Елеватор, Ватсон!” Ви берете чистою тканиною, змочіть її сумішшю оцту і води і запустіть її на поверхню вікна.

Я б'ю вас, ви не повинні натиснути і рубати, оскільки ефективність оцту дозволяє без зусиль мити вікна. Якщо пляма досить міцна, то вам просто потрібно лікувати його цим інструментом кілька разів, щоб пляма змочується і відходить.

Після склянки натирають рідиною, просто приймають суху і м'яку тканину і висушують скло для блиску. Все це!

Габаритний зображення

Також я пропоную дізнатися, що означає зробити підвіконня білим знову. Стайни і бруд зникнуть!

р.

Миття вікон в квартирі з цим інструментом не складе труднощів. До речі, французи кажуть, що ви можете мити вікна з оцтом так якісно, щоб ви могли подумати пізніше, що на каркасі немає скла.

Які ресурси ви використовуєте при очищення на вікнах і підвіконнях?