Син одягає тільки білі шкарпетки, один день, і ввечері можна відкинути їх, але я навчився мити їх.

Довгий час шукаю спосіб прання білих шкарпеток і повернути їх назад до кольору. Мій син тільки одягає білий, він каже, так модний зараз. Але вони неспішно брудні. Уранці одягає чистий одяг, а ввечері його можна відкинути. Добре, що я з'ясував, як мити мої шкарпетки, щоб тримати їх білими.

- відео

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами потужним способом.

Як мити шкарпетки Варто сказати, що я спробував різні методи. У моєму арсеналі були: звичайне прання, соди, кипіння. Все це не давало результат я очікуваний. Шкарпетки не виходили з сірого або чорного плям. Але тепер у мене є два ефективні способи.

Першим способом мити шкарпетки слід замочити в спеціальному розчині. Підготовлений без великої мудрості. Необхідно відварити літр води і додати 1 ст. л. перекис і однакова кількість спирту. Стирайте суміш і залиште шкарпетки в ній на ніч.

Вранці я просто промив їх милом. Відсутні плями без проблеми. Якщо ви не хочете мити своїми руками, я відправляю на машинці для полоскання. В результаті однакова. Найголовніше - колір яскрава, не сірість. Однак він працює тільки з свіжими плямами. Для літніх людей існує більш радикальний метод.

177346

Другий спосіб прання без кипіння тут не обійтися. Але що про те, що після кипіння білої тканини сірі? Я запевняю вас, це не станеться, якщо ви використовуєте правильне рішення і незвичайне кипіння.

Отже, нам потрібно рідке мило і натерти регулярне мило. Для склянки теплої води беремо столову ложку рідкого мила і столову ложку перекису. Я кладаю шкарпетки в сумці, заповнивши їх розчином і підв'язуємо їх. Я поклав в духовку 20 хвилин на 180 градусів.

Після цього я збираю, дайте охолонути і кинути її в пральну кімнату для змивання. Збережені плями, білий колір. Навіть поголені шкарпетки повернулися до життя.

Це два способи миття шкарпеток я відкрив. Так, вона займає трохи настоювання, але результат варто. Звичайно, багато людей скажуть, що простіше купити щось нове, ніж грати з нею все. Але чому створити так багато відходів, коли ви ще можете використовувати речі? Я сподіваюся, що мої методи прання білих речей допоможуть вам.

Як ви відбілювати старі речі?