Босом друг з Білорусі лікував весь відпочинок для саркувальників, інакше я не варю луків

Як це зробити немовля? Я не буду це один спосіб або інший, але всі варені ці картопляні млинці. Що про м'ясні стійки? Вони можуть чути про таку страву, але їх важко варити. Абсолютно немає. М'ясні майстри (або м'ясні майстри) виготовляються нескладно, але як сердитися і обмазувати вони!

Смачні кульки інгредієнти
  • 150 г м'ясо
  • 5 картопля
  • 1 цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 4 ст. борошна
  • шемале
  • рослинно-масляний

Метелики замінять їх. повнийй У зв'язку з поєднанням картоплі і м'яса вкрай задовільний і корисний. До речі, ви можете вибрати компонент м'яса самостійно. Наприклад, купуйте готовий фарш. Або замініть його дрібно нарізаним курячим філе. Дуже гідна альтернатива.

Серветки чудово підходять для приготування їжі.
  1. Якщо фарш був в холодильнику, його необхідно попередньо звільнити. Зніміть зайву рідину з м'яса, якщо будь-який, і додайте спеції. У разі використання курячого філе потрібно розрізати її максимально малим, так як існує ризик отримання сировини всередині саркерів.
  2. Картопля, цибулю і часник відмивають шкіру. Часник необхідно подрібнити або натерти на невеликій тертці. Так само йде картопля і цибулю. Подрібніть їх на дрібній тертці або подрібніть в блендері до чистого стану.

Р змащений Додати борошно, яйце і спеції. В цілому, якщо ви хочете гострий дранік, то можна збільшити грам часнику. Добре перемішати суміш до однорідності і встановити каструлю нагріти. Овочева олія повинна бути нагрітою до максимуму. Покласти тонкий шар картоплі на сковороді, покласти трохи фарше всередину драніки. А шар картоплі знову зверху. Для смаження таких драпірів до червоної скоринки.

Як зробити смачні танці з м'ясом Навіть через екран можна відчути це Культура П'яні. Як смачний, м'який і золотистий, як бурштин. Як я можу протистояти? Ми радимо Вам не зупинятися тільки на драніках і подавати холодну сметану до столу. Або якийсь схожий соус.

Крім того, ви знаєте, як це зробити. М'ясо-молочницяй Це буде набагато краще, якщо додати до них не тільки сметану, але і свіжий салат. Є багато рецептів, які ви любите. Так йдемо на кухню. Ведуться готувати найсмачніші м'ясні прикраси, вони драніки, вони є їжею богів. Без сумніву цей рецепт буде одним з ваших улюблених кулінарних варіантів.