19
Що таке секрет приготування найсердніших м'ясних гнізд
Рецепти швидко допомагають всім, хто працює протягом дня, і ввечері хочеться порадувати своїх близьких чимось смачним. Ці м'ясні гнізда не займе багато часу! І, до речі, така м'ясна страва з фаршеного м'яса набагато смачніше і оригінально, ніж звичайні голуби або котлети!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. гриби-неста і сир в домашніх умовах. Ви можете експериментувати з начинкою!
М'ясні гнізда Склад
Підготовка
Я також пропоную дізнатися, як приготувати картопляні гнізда за рецептом вірменської господині Ані Ян. Не просто картопляний снек, але справжня робота мистецтва!
Таке м'ясо гнізда ідеально підійде як для вечері, так і для вечері. обідній стілй А з начинкою можна експериментувати, в будь-якому випадку це смачно. Я тільки зварився з сиром, грибами і навіть кабачками. Поведи мене, з цими котлетами ви забудете про сковорідку і класичні котлети!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. гриби-неста і сир в домашніх умовах. Ви можете експериментувати з начинкою!
М'ясні гнізда Склад
- 700-800г свинячий фарш
- 1-2 курячі яйця
- 2 цибулини
- 400г шампіньйон
- 1 ст.л. рослинної олії
- 200г твердих сирів
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Очистити цибулю і нарізати їх на дрібні шматочки. Рост половину цибулі золотом у сковороді з рослинною олією.
- Вимийте гриби, очищайте їх і зріжте тонкими пластинами. Посипаємо гриби в каструлі цибулею. Посмажити близько 5 хвилин до готовності грибів. Кукурудза солодка і перець за смаком. 569183р.
- Змішайте другу половину цибулі з фаршем фаршем. Додайте яйце, сіль і перець. Подивитись його добре. Завдяки яйцем, фарше м'ясо стане більш пластичним і буде легше формувати гнізда з неї.
- Форма фаршированих кульок, покласти їх на чашу. У кожному м'ячі зробіть депресію і високі сторони. Спробуйте переконатися, що заготовки для м'ясних гнізд є однаковими за розміром.
- В середині м'ясних заготовок викласти начинку грибів з цибулею. Покладіть тертим сиром зверху. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 35 хвилин до готовності.
- Це, руді з грибами готовий. При бажанні їх можна посипати подрібненою зеленню. Подаємо з рослинним гарніром. Бодибилдерши!
Я також пропоную дізнатися, як приготувати картопляні гнізда за рецептом вірменської господині Ані Ян. Не просто картопляний снек, але справжня робота мистецтва!
Таке м'ясо гнізда ідеально підійде як для вечері, так і для вечері. обідній стілй А з начинкою можна експериментувати, в будь-якому випадку це смачно. Я тільки зварився з сиром, грибами і навіть кабачками. Поведи мене, з цими котлетами ви забудете про сковорідку і класичні котлети!
Тільки кілька зможуть змагатися з великим в гострості розуму, продовжуючи несподівані і іноді суперечливі котирування.
Нові чоловічі колекції Dolce & Gabbana фосцинати і вражає природністю