7
Тільки кілька зможуть змагатися з великим в гострості розуму, продовжуючи несподівані і іноді суперечливі котирування.
Ми використовуємо котирування від відомих людей від часу. Для деяких, це можливість блиску з ерудуванням, а для інших, кінцевий аргумент у простеженому спорі. Але для мене, наприклад, відомі афоризми також є своєрідною проблемою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Поспішайте правильно продовжити ловфраси Раневської, Ніцша і Достоєвського. Так, деякі з них виглядають надзвичайно суперечливими сьогодні. Але більш цікавим і складним завданням!
123456Наступний
Котирування від відомих людей
Продовження спірних цитат
Це тест, який ми отримали. Ми сподіваємося, що його проходження підняли духи і може надихнути вас до репрочитання творів одного з авторів, представлених в нашому підборі котирування.
У статті та попередній перегляд використовуються фотографії.
123456Наступний
Котирування від відомих людей
- «Якщо жінка має розвинений інтелект, то ...» (Friedrich Nietzsche)
(а) дуже приємно займатися різними фоліями;
(b) вона не потребує компліментів;
(c) вона позбавлена краси;
(d) вона ніколи не змащує фольгу;
(e) вона не всі права з сексуальністю. - "Я не маю уявлення, що ебать я маю." Ті, хто цікавиться ними, просто втратили. (Stephen Hawking)
GettyImages (а) банківський рахунок;
(b) об'єм bicep;
(c) iPhone;
(d) IQ;
(e) соціальний статус. - «Для жінки, які знають, як відчувати пристрасть» (Yves Saint Laurent)
GettyImages (а) підійде будь-який наряд;
(b) не потрібна косметика;
(c) терпіння буде потрібно;
(d) забезпечується велика потужність. - «Я не молоду до...» – Оскар Дике
(а) знову маррі;
(б) поспішати;
(c) знати все;
(d) весело без причин;
(e) подивитися красу. - «Якщо пацієнт дійсно хоче жити» (Фаїна Раневська)
(а) він користується кожним променем сонця;
(б) він не йде до лікарні;
(c) потім він не може перенести своїх родичів;
(d) лікарі неспроможні;
(e) тому він все ще сподівається на щастя. - "Не слово в мій словник..." (Napoleon Bonaparte)
(а) перемога;
б) дерогація;
(c) страх;
(d) usurper;
(e) неможливо. - «Стоп читання книг означає ...» (Фіодор Достоєвський)
Поза «Ложки»
(a) припинення мислення;
(b) почати писати їх;
(c) не краще одного, хто не може читати;
(d) стають схожими на всіх інших.
Продовження спірних цитат
- Якщо жінка має розвинений інтелект, Не всі права з сексуальністю.й Сьогодні, для такої заяви, будь-яка знаменитість буде скасована. Але в Ніцщему часі це ставлення до жінок вважається загальним місцем. Філософ вважає, що інтелект і сексуальне задоволення просто не може співати в одній жінці. По-справжньому розумна жінка не може бути популярною з чоловіками і не здатна повністю відмовитися від пристрасті.
Але стандарти змінюються. А з причини в популярній серії «The Big Bang Theory» фраза «Smart це новий сої» звуки. Здається, що у віці інтернету, інтелект стає найбільш сексуальною рисою у людини. Таким чином, цитата Ніцша залишається лише дивним пам'ятником до епоху. - «Я не знаю, що я маю. ІКй Ті, хто цікавиться IQ, просто втратили. Займав, що є багато корисних і цікавих речей, щоб зробити, ніж міркувати власний інтелект. Але інтернет все ще сповнений публікацій, які з яких причин порівнювати IQ Einstein і, наприклад, Марілін Монро.
Це тест, який ми отримали. Ми сподіваємося, що його проходження підняли духи і може надихнути вас до репрочитання творів одного з авторів, представлених в нашому підборі котирування.
У статті та попередній перегляд використовуються фотографії.
Мати-в-праві не можна зрозуміти, чи має сир з цвіль або ні, я виходжу за допомогу
Що таке секрет приготування найсердніших м'ясних гнізд