Хто комунего в Максима Галкіна і Микола Цискарідзе

Цілодобовий шоу-хол "В ніч" Максим Галкін. Водночас, після того, як пред’являв російську війну проти України, він став небажаною особою у рідній країні.

Це зараз. ТрансмісіяВідомий хореограф намагається стати гідною заміною Галкіну. Хоча це ще властиво. І сьогодні видання. "Сайт" Він пропонує дізнатися, як працює Nikolai, і як аудиторія реагує на свою роботу в якості телеведуча.

Виставка «Всьогодні» вже майже 10 років - з вересня 2012 року. Довгий час лідер Андрій Малахов, який багато хто вважає кращим у своїй галузі. Але після 5 років роботи у 2017 році йому довелося залишити.

Аудиторія не встигла бути особливим, тому що ті, хто прийшов на вакантне місце Максим Галкін і Юлія Меншова, також провели високий бар. З жовтня 2017 року «Максім і Юлія» трансляцією.

Хоча незабаром Меншова залишив проект. Жінки сказали в інтерв'ю, що вона не схожа на методи і методи, за допомогою яких редактори програми досягали високих рейтингів. Вона прийнята, що вона спочатку спробувала регулювати, але в кінцевому підсумку зрозумів, що така робота не для неї.

У той же час, Меншова запевнив, що всі розмови про нібито конфлікт з іншого привиду просто йдуть і нічого іншого.

«Максим і я маю великий зв'язок. Ми дуже різні, але я лікую його з великою повагою. Він дуже освічений і освічений людина, сказав Юлія.

53066659р.

Після антивоєнних виписок Максим Галкін швидко закривав дорогу до російського телебачення. Так для шоу «Вечори» в будь-якому випадку доведеться шукати новий хост. І цей вибір був зроблений на користь Ніколая Цзакарідзе.

Сам балетний художник прийняв, що він відразу відчував байдужість на набір. Чоловік зрозумів, що він не зможе провести шоу як Максим Галкін.

Як один Макса, після першого пагону, який закінчився пізно вночі, написав йому. Він жартував, я жартував назад. Після того, як бесіда я зрозумів, що я не зможу привести як Максим або Андрій Малахов. Я зроблю свій шлях, як я розумію, Ніколаї пізніше пояснив.

Дебют Тескарідзе в шоу «В ніч» на Першому каналі впав на травні 7. Про нас Новий хост не хотів бути занадто непристойним, дійсно хотів не зіпсувати нічого. Проте його хвилювання було помітно помітно, що аудиторія не могла бачити.

Здавалося б, що найближчим часом Tsiskaridze звикне до ролі ведуча, знайде власний стиль. Однак вже зрозуміло, що постійне порівняння зі своїми попередниками та критикою його роботи, що виражають чоловіка. А рейтинги передач ще не вражаючі.

«Я намагаюся робити як я можу. Я не слухаю всіх, я просто слухаю режисера і редактора. Я не збираю знаки на парканах. Я був художником протягом 35 років і навчився не реагувати на те, що я не люблю.

З одного боку, це не погано, що критика від аудиторії не здатна зробити Тескарідзе сумніватися у своїх здібностях. Але не існує нічого корисного, щоб дізнатися з цієї критики, так що глядачі будуть як кінцевий продукт більше?