Що поспішає попередити українців Людмила Хомутовська

Прогнози можуть змінюватися в залежності від подій, які відбуваються. Погода таро Не виняток. Люблю наших читачів, таролога та психіки Людмила Хомутовська вирішили поховати світло на що відбувається зараз в Україні.

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть мені, що страхувати українців в найближчі місяці. Ви повинні бути хворими!

Війна – найстрашніший і несправжливий злочин проти загального почуття і людства. І тепер він продовжує.

«Чи змінилися дата закінчення війни?» – це питання запросив інтерв’юерів Людмила Хомутовська. Вона була позитивною і розумною жінкою протягом війни. Підтримка українців Його прогнози та мудрі поради. До якого відповіли таролог, що мали зміни.

У день закінчення змінився, але важко назвати точну дату. Картки говорять найближчим часом. Що ще класифікується. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Поки українські війська не ввели Херсона, але вони вже дуже близько, якщо я можу поставити це таким чином. Вони рухаються інтенсивно. І це хороші новини.

«Херсон доведе Україну назад. Все про таро коментує Людмила Хомутовська. Тарифні картки прогнозують, що буде шанс повернути Крим. Ми побачимо, що відбувається далі.

Тепер загарбники приїхали до другої столиці України Харків. Тим не менш, tarologist каже, що не варто турбуватися багато, так як цей напад на Харків є відволікаючим маневром. Реальна мета - захопити нові точки.

На території, які нещодавно були звільнені від окупації. Вони не будуть повернені в сторону окупанта, але так далеко за прогрес невеликий. Важливо зберегти життя і будинки українців.

«Чи є агресія на складі окупанта через вступ України до кандидатів держав-членів ЄС?» попросила Хомутовська. «Так, це буде дуже міцним. Будьте обережні в кінці червня і в липні! Нагадуємо, що ще раз, дорогі українці, не ігнорують тривоги!

Може бути турбулентним на кордоні з Білорусі, але рух з Білорусі не варто очікувати. Зростання ракет і оболонок, але Україна зможе захистити себе.

В Україні, але не всі вони одночасно. Кожен буде випущений тільки після закінчення війни. Продовжуємо переговори щодо цього питання.

«Чому друзі чи ні?» попросили Хомутовська. «Всі країни в першу чергу на боці. Але якщо ви попросите питання: вони на боці війни або миру, то це обов'язково остання. Вони можуть допомогти Україні. Можливо, атака на голову Казахстану, але спроба не буде! – попереджає таролога.

«Чи може бути багато оболонок протягом липня. З повагою, українці! – каже таролог.

3610Р. 4200Р.

Також я пропоную ознайомитися з останнє повідомлення від Романа Шептицького. Доля України буде вирішена, коли ангел називає всіх трубним голосом.

78

«Хто дуже важко для українців, важливо вірити в перемогу». Українці просто не мають іншого вибору. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Доброго дня! – коментує прогноз карт Таро з Людмила Хомутовська.

Я хотів би висловити щиру подяку тарологу за позитивні новини. Це дуже важливо для всіх людей, які пердят над темними силами. Всі любов, радість, сила, віра, надії і допомогу!