Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували

Іноді я не маю часу. варитий А потім картопляна піца приходить на допомогу. При бажанні можна зробити його більш корисним, замінюючи інгредієнти з низькою кількістю аналогів.

Але тут я збираюся показати, що мені подобається. Ви можете, як вони кажуть! Ця піца була навіть рекомендована дієтологами.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки картопляй Це може бути будь-яким!

Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували Габаритний зображення

Картопляні інгредієнти
  • 2-3 картопля
  • 2 яйця
  • 2 помідори
  • ковбаса
  • 2-3 ст.л. л рослинної олії
  • сир
  • спеції, сіль, перець за смаком
  • зелений

Підготовка
  1. Перший варіант: промийте картоплю, очистіть і наріжте тонкими пластинами. Помістіть картоплю на паперовий рушник для видалення зайвої вологи. Другий варіант: подрібнити картоплю на великій тертці, а потім вичавити з соку. Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували

2. Покласти картоплю на сковороді рослинним маслом в парному шарі. Нагрів під кришкою на невеликому вогні близько 10 хвилин. Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували

3. Виріжте ковбасу або шинку для начинки. Подрібнити сир і подрібнити зелень ножем. Виріжте томат на колах. Mozzarella - це найкращий сир, але я cheddar, це смачно. Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували

4. У зручному контейнері збийте яйце з вінком. Додайте сіль, перець і улюблені спеції для піци за смаком. Залийте деякі піци. Нагрів протягом 3 хвилин під кришкою. Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували

5. Застібка. Картопляна база з плитою на іншій стороні. Покласти начинку у вигляді ковбас і помідорів, посипати зеленню і сиром. При бажанні оливкові або консервовані кукурудзи можна додати в піцу в якості начинки. Покрийте піцу кришкою і обсмажте до розтоплення сиру.

Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували

6. Це, піци на основі картоплі готовий. Бодибилдерши! Їжа подається над рецептом піци без борошна, такий смачний ви ніколи не пробували

Ви також можете дізнатися, як зробити піцу зі сквошу в каструлі всього за 10 хвилин. Ви можете поїсти цю страву щодня!

Картопляна піца оригінальна і смачна! Приготувати дуже швидко, головне, щоб не потрібно змішати тісто. Як начинку можна взяти як ковбасу, так і варену курку. Я також дуже подобається варіант гриба. Тільки вони повинні бути обсмажені заздалегідь!

Якщо у вас є непристойна сковорода, піца легко з'їсть в пластину, якщо ні, то будьте обережні не подряпини покриття. Випивання цієї піци краще. ГарячийАромат не поступається своїй борошняній аналогу!