Євген Клопотенко поділився рецептом рибних паличок, які діти і дорослі їсти з задоволенням

Сьогодні я пропоную приготувати дуже смачно. хлібні паличкий Просто підготуйте, що ця страва має одну функцію. Після декількох хвилин все зникає з столу. Так потрібно зробити велику порцію відразу. Не кажучи вже про те, що мій хлопець мав закуску як на щоках. Його стосунки з рибою досить класно.

Євген Клопотенко поділився рецептом рибних паличок, які діти і дорослі їсти з задоволенням

У блозі відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Останнім часом я готували за своїми рекомендаціями. Не вдалося!

Рибні палички в паніровці Нерідко рибні палички в паніровці обсмажують в глибокому обсмажуванні. Дешеве куряче філе. Але цей рецепт набагато простіше і здоровіше. Ми запікаємо палички в духовці, тому можемо зменшити кількість жиру в закусці. Це чудове рішення для тих, хто переглядає свою вагу. До речі, як бонус до сьогоднішньої страви, я також поділуться простим рецептом для рибного соусу.

Склад для рибних паличок
  • 2 філе полублока
  • 350г сухари
  • 1 яйце
  • 150г пшеничного борошна
  • 1 жовток
  • сіль
  • чорний перець

Соус інгредієнти
  • 200мл Грецький йогурт
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • сіль
  • зелений

Підготовка
  1. Робимо маяк першим. Для цього пропускають через м'ясорубку полулокно філе. Якщо ви хочете бути більш ніжною текстурою, ви повинні зробити це двічі. Євген Клопотенко поділився рецептом рибних паличок, які діти і дорослі їсти з задоволенням

2. Посипати і поперчити подрібнену рибу за смаком. Потім додайте 2 ст.л. паніровки і жовтка. Змішайте всі інгредієнти, а потім перемішайте фарш своїми руками. На даному етапі можна перевернути на духовку 180 градусів, щоб її розігріти.
  3. В той же час зробіть кілька хлібів для рибних паличок. Збити яйце в окремій мисці. У іншому зв'язку з борошном, а в третій - сухарями, які залишилися. Форма з отриманих фаршированих паличок однакового розміру. Спочатку прокочуйте кожну в борошні, потім закопуйте її в яєчну суміш, а потім в паніровці. Повторіть те ж саме з усіма паличками. Євген Клопотенко поділився рецептом рибних паличок, які діти і дорослі їсти з задоволенням

4. Обкладинка з пергаментним папером і викласти всі рибні палички в паніровці. Випікайте блюдо 20 хвилин при 180 градусах до появи іржі апетитні скоринки. В той час як запечені помади, зробіть освіжаючий соус.
  5. Для соусу в окремій мисці поєднують йогурт, сіль і подрібнені зелень. Потім додайте свіжовичавлений лимонний сік і перемішайте все. Подавати гарячі рибні палички разом з холодним соусом. Пальці хороші! Євген Клопотенко поділився рецептом рибних паличок, які діти і дорослі їсти з задоволенням

Редакційна консультація: Рибні палички в хлібопекарському хлібі - одна з улюблених страв британської. Подається з смаженою картоплею (або фрі) і соусом. Провідна англійська компанія для захисту мореів провела дослідження, згідно з яким ця закуска є найбільш екологічно чистим способом їсти море риби. Завдяки процесу приготування напівфабрикатів, які продаються в будь-якому супермаркеті.

Щоб зробити смачні рибні палички, можна сміливо використовувати різні рибки. Найкраще, як ви вже знаєте, є море. Наприклад, код, морський бас, хейк, полок, сказава, перч, флонгер або слухак. Я рекомендую приготувати страву самостійно, а не купити готову закуску в магазині. Особливо так як цей процес швидко і не дуже складно.

До речі, філе полулокна, яке ми використовували в сучасному рецепті, відмінно підходить для приготування інших рибних страв. Наприклад, мій колега Миколаї Ладуба розповів про те, як приготувати дуже серйозні і смачні рибні котлети з цього продукту. Обробка матеріалу за посиланням.

Якщо ви думаєте про те, як ввести рибу в свій раціон, зверніть увагу на рибні палички в паніровці. Я впевнений, що ваша сім'я оцінить цю страву. Бон привіт!