Вибираємо парфуми на літо, орієнтуючись на уподобання зірок, в цьому році я запах, як Дженніфер Аністон.

Чи знаєте ви, які знаменитості пахнуть? Багато зірок Голлівуду парфумиЩо вони не обдурили протягом років. Ми зацікавили, які аромати використовуються найбільш відомими людьми нашого світу. Може бути, вам сподобається щось. Наприклад, я не розумію, що й той самий приємний запах, як королівський Меган Маркл.

Після того, як я вже говорив про Meghan Markle, ми почнемо з нею. Жінки божевільні про англійський бренд Jo Malone. Дружина Принца Гаррі віддає перевагу духам соляної клітки. Найчастіше вона використовує її восени. А за спекотний літо королівський обирає аромат дикого блатету одного британського будинку. Крім того, Duchess of Sussex любить парфумерію Côte d'Azur від бренду Oribe.

р.

Поза «Ложки» Останній аромат вважається класичним в лінійці Орібе. Він поєднує в собі тарт ноти бергамоту і рожевого лимона. Він також має білий персик, смородини і ніжний лілій. парфуми не тільки солодкі, але і свіжі. Яблуня відповідальна. Але в санях від духів переважають білий бурштин, мускус і кедр.

Якщо вам подобається благородні запахи, зверніть увагу на це. В Україні такі парфуми коштуватимуть 5535 гривень, а в Росії - близько 10000 рублів.

Monica Bellucci не тільки чудово виглядає, але і добре зачищає. Я не чекав іншого від розкішної італійської жінки. Її улюблений аромат асоціюється з рідною Італії. Портофіно від відомого бренду Dior. Вони грамотно поєднують ноти сицилового помаранчевого кольору, тосканського кипіння і калабрійського бергамоту.

GettyImages Туалет вода Escale Портофіно включає в себе 16 натуральних сутностей. Це незрівнянний жилет ароматів в одній пляшці. Пляшка цього парфуму можна придбати за 2240 гривень в Україні або за 8340 рублів в Росію.

Улюблена парфумерія відомих жінок Королева Letizia пахне в літо. Найпопулярніші літні парфуми - Верт від Bvlgari і Soir від Sisley. Перший, запальний, виданий класичний аромат зеленого чаю. Підходить для повсякденного життя. І другий, глибокий, поєднує ноти мандарину, грейпфруту і ялівцю. Король використовує його, щоб вийти.

Я раджу звернути особливу увагу на парфуми Від італійської марки Bvlgari. В Україні ціна цього аромату не перевищує 2 тис. грн. І в Росії можна придбати за 9-10 тис. рублів.

Голлівуд краси Jennifer Aniston улюблений аромат протягом багатьох років не змінює. Це класичний французька парфумерія Аайс від Cacharel. Продається в кінці 70-х років. Тим не менш, духи не тільки стали кращими

36156Р.

Стираючи себе з цим запахом на літній день є справжнім задоволенням. Вміло поєднує в собі ноти білої лілії, гіацинти, медаку, гальванії і лаванди. А також в парфумі є апельсинова квітка, бергамот, лимон, чорної смородини, лілія, гвоздики і мороккан ясмин. В Україні парфуми можуть бути придбані менше тисяч гривень. І в Росії вони продаються на 3-4 тис. рублів.

Влітку Анджеліна Джолі воліє помазувати з парфумами Любов в білому від Кри. Дуже легкий і водночас свіжий аромат. Він поєднує в собі ноти апельсинової шкірки, магнолії, нутроду, італійського жасмину, ірису і болгарської троянди. До цих спиртних напоїв додають основні ноти сірих амберрісів, сандалів і ванілі.

GettyImages досить дорогі парфуми. В Україні ціна починається від 5 тис. гривень, а в Росії за пляшку доведеться заплатити не менше 25 тис. рублів.

Американська модель Hailey Bieber був улюблений парфум Флер нартотик від бренду E nihilo. Квітковий і фруктовий аромат вперше з'явився в 2014 році. Знаменитість негайно помітила його і не буде частиною з ним знову. Улюблені парфуми дівчини поєднують ноти ліш, бергамот, персик, півонії, жасмину, мускусу і моху.

В Україні пляшка наркотики Флера обійдеться Вам не менше 7 тис. гривень, а в Росії – 28-35 тис. рублів.

Відома модель Ашлі Грахам віддає перевагу тільки одному парфуму. Це парфуми Absolu de parfum від французького будинку моди Chloe. Після знаменитості сказав, що він не міг жити без цього запаху. Я можу зрозуміти це, тому що він дивує. Верхні ноти троянди Дамаску вміло поєднуються з виноградною трояндою і патчулі. І доповнює цей квітковий тандем ніжний ванільний.

Якщо ви хочете купити такі парфуми, будьте готові платити за них 1500-2000 гривень в Україні. У Росії парфуми можна придбати на 5-8 тис. рублів.

Які парфуми ви використовуєте влітку? Це буде чудово, якщо ви поділитеся вашими улюбленцями в коментарях!