Що відомо про дівчину, яка буде представляти Україну на конкурсі «Міс Всесвіт – 2022»

Україна пророкувала чергову перемогу. Цього разу на конкурсі. "Міс Всесвіт 2022"Конкурс не менш політизований, ніж Євробачення. Ми вирішили дізнатися, що з українських жінок буде йти, щоб представити країну і чи дійсно ця дівчина має шанс виграти.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria Міс Всесвіт - 2022 Цього року на конкурсі «Міс Всесвіт - 2022» Україна представить Вікторія Апанасенко. Дія відбудеться в грудні в сонячному капіталі Коста-Рика, місто Сан-Хосе.

716890р.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria Як правило, представник обирається в спеціальному підборі, де багато хто може конкурувати за участь у змаганнях. Однак, з тих пір, як відбувається війна в Україні, організаційний комітет Міс України обрала учасника самостійно. Це рішення було узгоджено з головним офісом в США.

Вікторія Апанасенко – 28 років. До війни працювала модель, а після повноцінного вторгнення РФ дівчина почала волонтерство. Активно бореться на інформаційний фронт. Також вона допомагає людям з евакуацією, відправкою гуманітарної допомоги та медикаментами.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria А також Вікторія готує спекотні обіди та інші продукти харчування для бійців ЗС України та внутрішньо переміщених осіб. Крім того, дівчина вирушила за допомогою раніше зайнятих місць Київської області. Вона побачила в першу чергу жах, що російські окупанти залишилися позаду.

Коли запитав, чому модель не йде за кордоном, вона впевнено відповідає: «Я в Україні і я не збираюся кудись». Це мій свідомий вибір. Це мій дім, моя родина і серце. І тут я можу зробити багато хороших для тих, хто це потребує. й

Апанасенко знає, що війна. Дівчина з Чернігова, яка серйозно постраждала від російської вторгнення. Бабця Вікторії втратила свій будинок, і здоров'я батьків був тяжким шакеном. І починав Віка. У квітні модель важить тільки 44 кілограми. «Рівери овець сліз і кілька нервових поломок. У цей час я виріс багато, якщо не сказати, що я вирощував старий, модель ділиться в соцмережах.

Основна місія Вікторії на конкурсі – привернути увагу світової спільноти до чого відбувається в Україні. Багато країн втомилися від українського інформаційного порядку. Однак Війна над.І це важливо говорити про це. «Я збираюся боротися за нашу спільну перемогу. І нехай весь світ бачить, що ми не можемо розбити! – підсумовує в своїй моделі Instagram.

Вікторія Апанасенко мріяла представляти Україну на конкурсі Міс Всесвіту 2022. Однак не вдалося уявити, що це мрія стане реальністю. Коли дівчина отримала виклик, щоб дати хорошу новину, вона завоював в ресторані і промивала підлоги там.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria За перший раз в усі дні війни вона закохнула щастя. «Це велика честь для мене, щоб представити Україну на міжнародному етапі. Я усвідомлю всю відповідальність, яка падає на мене як посол моєї домашньої країни, говорить Вікторія.

Вас цікавить Вікторія та серце! Зелено-єврейська блондинка довели, що вона гідна представляти Україну на міжнародному конкурсі. Не тільки зовні, але і внутрішньо. Крім того, дівчина має відмінну команду англійської мови. вона творча природа: вона любить малювати і має чудові здібності в танці.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria Я не вірю, що така людина може мати заздрість і капелюхи. На жаль, є багато. Не всі вірять у справедливу перемогу українців. Крім того, вона часто загрожувала в соцмережах і хоче не тільки втратити, але і повністю вмирати. Це страшно, але це наша реальність.

Ми віримо, що все вийде найкращим чином в житті Вікторії Апанасенко. Ми також хочемо, щоб дівчина перемогла в конкурсі «Міс Всесвіт – 2022». Вона заслуговує на це!