В якому разі не варто часто відвідати матері?

Батьки завжди хочуть, щоб діти були більш часто. Увійтий Навіть якщо вони дорослі, вони повинні приїхати в будь-який час. І приніс онуки. Тексти пісень, а це означає: Але речі не завжди йдуть гладко.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться сюжетом дівчини, яка регулярно відвідала її відступною матір'ю. І вона вийшла не поодинці, але з нею молодий чоловік. Але цей раз я чув, що її візити вартість моєї мами пенні. Чому це?

Мама живе в невеликому селищі окремо, в іншій області, 600 кілометрів від міста, де навчався і працює. Я завжди вважаю, що мій обов'язок відвідати її. І хоча було дорого їздити 600 км в одному напрямку, я намагався приїхати, сказав 27-річний Таїсія.

«Особливості, я не можу залишитися довго. Тим не менш, дорога дуже багато часу. Але іноді я можу приїхати на тиждень, щоб допомогти. Хоча в с., мама завжди має достатню кількість турбот, ви не можете змінити всі речі.

Не знаю, бо всі співвідношенні, мій хлопець і я зміг приїхати частіше. Не за кілька днів, але протягом тижня або більше. Останній раз прийшов на 20 днів.

р.

Ми не порожні, ми приносили гостей. І фрукти, і цукерка, і прекрасний набір страв. Я хотів бути щасливим, я думав, що мій мама буде щасливою. Але вона була доброю з нами. Коли ми залишили, я думав, що вона була щаслива про наше відправлення. й

Я говорю з нею на телефоні до дня. І я розповідаю, що ми повинні взяти свій власний відпочинок на роботі зараз. Так ми можемо повернутися на деякий час. В селі...

Я думав, що вона щаслива. Але в відповідь я чув, що я чітко не чекав чути. “Дочка, ваші візити вражають кишеню. Ви краще зупинитися тут і я зроблю це самостійно.

р.

В результаті наша бесіда швидко відхилена. І тепер я не маю бажання його зателефонувати. Чи можете ви зробити це самостійною дочкою? Як мати не бути щасливою, що її єдина дитина приходить до неї?

1 999 р.

Я впевнений, що ви можете зрозуміти дівчину. Але, можливо, вона повинна звертати увагу на слова матері, щоб краще зрозуміти ситуацію. Це здається, що Таїсія і її хлопець не купують нічого іншого, ніж фрукти і цукерки.

Отже, для годування гостей на тиждень за рахунок власних коштів потрібно годувати. Хоча і дочка, і її хлопець є дорослим, які здатні підтримувати себе.

Недостатня мати зрозуміла. Чи не так?