Чому «Радянська Катерина Деневве» Наталія Селезнєв все ще гнав совісті

Актриса Наталія Селезнянова 19 червня відсвяткувала свій 77-й день народження. Навіть сьогодні важко назвати її літньою жінкою, адже вона виглядає чудово. Редакція "Сайт" Щиро вітаємо Вас з гарною акторкою на святі. Також запрошують читачів, щоб запам'ятати свою подорож до вершини.

Актриса Наталя Селеснеєва 19 червня 1945 р. у творчій родині. Його батько працював фотографом в журналі, його матір працював художником. Більше того, добрі позиції і навіть деякі слави практично не дарма Ігоря Миколаївча та Нелі Семенова не привезли. Вони змушені були гасити в комунальній квартирі і підняти дочку.

25406р.

На жаль, Наталя була дуже активною і веселою дівчиною. Неспокійна дитина з цуценям, зацікавленим актором Михайла Майорова. Він зустрів Наталію на вулиці, а незабаром майже особисто привів її до прослуховування за виставу «30 срібних». Затверджено без сумніву.

Пізніше дівчина помітила і запросила на зірку в чорному і білому комедії Альоша Птицин розвиває характер. А потім з'явився фільм "Дівчина і крокодила".

Зауважте, що в першу Наталю вказано в кредитах за прізвищою Полінковської (ім'я матері). Отримавши паспорт.

Здавалося, що Наталя обов’язково буде в Шкучинській школі. Однак було одна перешкода: вражаюче зростання.

Уже в віці 14 років краси вішалка до 175 см. І дайте сьогодні це причина гордості, і в той час, коли образливий прізвисько Дилда, що чіплявся до Seleznevo моменту. І виступаючи перспективи стали хати.

Сама Наталя була жахливо складним в її підлітковому віці через її висоту. Але її мама була мудрою. Вона взяла дочку в баскетбол. А там, серед тих же високих однолітків, аспіраційна актриса змогла прийняти себе.

Незважаючи на всі сумніви, зростання не було проблемою для здійснення своєї кар'єри, хоча це викликало деяку незручність. Наприклад, в «Пригодах Шурік...» основний характер мав поставити подушку на стілець, а іноді навіть поставити на стілець. Вони також обирали такі плани (найчастіше знизу), щоб Шурік з'явився на одному рівні з Лідочками.

Особисте життя актриси Наталії Селезняової приймали, що за її прихильність означає багато. Вона працювала в одному театрі, вона мала тільки одного чоловіка, вона подарувала народження однієї дитини - сина Єгора. Я не хочу, щоб мати більше дітей, тому що я думав, що це був зрадою сина.

Незважаючи на те, що парафія з чоловіком - актор Володимир Андрєєв - не був безхмарним. На момент знайомства чоловіка був одружений протягом місяця. Він не міг залишити свою дружину.

І помер він і Наталія. Вони пообіцяли закінчити свої відносини, ніколи не бачити один одного знову. Але після кількох днів вони знову поспішають один одному, вони не могли витримати поділ.

«Я давно загинув. Щоб зняти чоловіка з сім'ї гріх, приманити і самопізнати. Я був загиблим. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що всі неприємності, які я мав закінчити після того, як мій retribution для цього дій, краса пізніше прийнята.

Актриса Наталія Селезнянова Вона відіграла багато ролей, але є почуття, що вона могла зробити багато іншого. У багатьох способах вона стала хостуванням своїх популярних кіно персонажів. І режисери просто не побачили її в інших, більш серйозні ролі. Незважаючи на те, що на екрані з’явився «Радянський джинсовий джинс».

Доброго дня!