Я зроблю полуниці з американським способом, я не маю нічого випікати.

Чізкейк з полуницею без тістечок - це великий літній десерт. Спочатку для його приготування не потрібно стояти на гарячій пластині. І по-друге, полуниця робить її легким, елегантним і ароматним. Ми додаємо, що класичний рецепт використовує вершковий сир, і ми замінили його звичайним сиром.

Чізкейк з полуницею без випічки Склад для основи
  • 300г піску печиво
  • 60г вершкове масло
  • 20г молока
  • деформація

Інгредієнти для наповнення і желе
  • 500г сир
  • 200 г крему з вмістом жиру 33%
  • 150г цукру
  • 400г свіжої полуниці
  • 18г желатин
  • 100г води
  • 250г полуниці
  • КСНУМКСг желатин

Підготовка
  1. Подрібнити в блендері пісочного печива на однорідну масу. Якщо немає блендера, можна просто розкачати печиво з валиком.
    Я зроблю полуниці з американським способом, я не маю нічого випікати. Р

2. Мікрохвильова масло.
  3. Додайте тепле вершкове масло і молоко в кришку печива. Стирайте отриману масу.
  4. По-справжньому розподіліть тісто з печива на нижній частині форми. Уважно тампера. Для цього можна використовувати, наприклад, чашку з плоским дном. Надішліть форму холодильнику, приготувавши начинку.

5. Залийте желатин для начинки водою і добре перемішайте. Якщо желатин вимагає замочування, то відразу замочіть порцію (10 грам) для желе.
  6. Відокремити 200 грам найкрасивішої полуниці для прикраси. Добре вимийте решту, видаліть дюнкули і наріжте на невеликі шматочки. Я зроблю полуниці з американським способом, я не маю нічого випікати.

7. Підігрів желатину для начинки до повного розчинення.
  8. Відріжте вершки з цукром до утворення стабільних піків. Бажано, щоб крем охолодився. Потім буде легше збити їх. А ще краще, якщо він охолоджується і коляска, і контейнер для збивання.
  9. Переверніть сир в кімнатній температурі лопаткою. Ретельно поєднують сир і збиті вершки. Проведіть її до однорідності. Залийте в отриману масу теплого желатину. Стирати знову.
  10. Додайте зрізану полуницю і перемішайте знову. Не використовуйте міксер, щоб не пошкодити ягоди.
Поставте начинку у вигляді з підставою печива. Зніміть форму на столі так, щоб замкнена маса краще розподіляється по всій об'ємі. Якщо поверхня залишається нерівномірною, поширіть її шпателем. Поставте форму в морозильну камеру на 10 хвилин. Начинка повинна стати настільки щільною, що її можна сміливо викласти полуницю для прикраси. Сік полуниці з желатином для желе. Нагрівайте до повного розчинення і залиште на охолодження. Наріжте полуницю на тонкі скибочки. Прекрасно викладають нарізану полуницю над поверхнею охолодженого млинця.

Настоянка ретельно залити між ягодами тонкий шар охолодженого желе. Щоб запобігти ягодам, що пливуть на поверхню, коли ви залите решту желе, покладіть сирок в морозильній камері протягом декількох хвилин.

Коли перша частина желе розтирається, заливаємо залишився зверху. Залиште сирець в холодильнику 3-4 години. Після вказаного часу вийняти десерт з форми і перенести його в блюдо. Готовий сирець легкий, ніжний і радує аромат свіжої полуниці.

Бон привіт!

Я використовував, щоб подумати випічку солодкого рулону було дуже важко. Я купив десерти, як це в магазині. Насправді навіть недосвідчена господиня може приготувати домашній бісквітний рулет в духовці. Ми покажемо, як це зробити.