18
Вставте, що потрібно встигнути варити в час черешні
Цікава Турка, яка живе поруч з трьома дітьми, навчала мене, як варити мус. вишняй Я запевняю вас, це десерт, який потрібно встигнути варити в часі черешні. Не шкодуйте!
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам спеціальністьКоли вишні в домашніх умовах. Для тих, хто не переносить солодких десертів!
Ягоди ягід
Підготовка
І краще ознайомитися з докладним способом приготування цього десерту, дивитися відео з кулінарного каналу Ellena's Kitchen. Є багато перевірених рецептів!
про:blank
Також я пропоную дізнатися, як приготувати швидкий шоколадний торт з ягідними міжшлунками вишні, заощаджуючи від тривалості. Подаруйте свій час!
Мус з ягід дивно ніжний і десертиЗ днем спекотного літа!
Також цей мус відмінно підійде як крем для тортів, він добре зберігає форму після охолодження і одночасно залишається м'яким. Чудовий десерт, я рекомендую вам спробувати, ви не пошкодуєте його!
Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам спеціальністьКоли вишні в домашніх умовах. Для тих, хто не переносить солодких десертів!
Ягоди ягід
- 2 ст.л. безшовних вишні
- КСНУМКСг крем
- 120г згущене молоко
- 15г желатин
- 60г води
Підготовка
- Промийте його і отримайте кістки з вишні. Поставте вишні (без насіння) в чашу блендера, потім залийте конденсовану вишню. Зробіть його однорідною.
- Приготувати желатин в окремому контейнері. Залийте його водою, перемішайте і залиште його, щоб запалити, поки ви збиєте вершки.
- Добре промийте вершки. Потім нагрійте желатин в мікрохвильовці (забирає близько 10 секунд) або в водяній бані і перемішайте його вершками. Якщо желатин швидко затирає від температури крему, суміш можна трохи прогрівати.
- Залийте крем желатин в конденсоване вишневе пюре. Дивитися його добре.
- За допомогою силіконового кондитерського мішка заповнюємо склянки або креманка змусом (може бути діагонально) для формування цікавої форми десерту. Ложка вирівняти мус, щоб отримати навіть краю. Поставте в холодильник на 2 години до заморожування. р.
- Ви також можете це зробити. шаруванняй Для цього розвести окропу полуниці, після розчинення желатину додати холодну воду. Залиште желе для охолодження до кімнатної температури. Коли мус повністю заморожений, заливаємо полуничний желе в неї. Дозволяти мене в холодильнику.
- Прикрасьте мус збитими вершками і свінгери і полуниця. Бон привіт!
І краще ознайомитися з докладним способом приготування цього десерту, дивитися відео з кулінарного каналу Ellena's Kitchen. Є багато перевірених рецептів!
про:blank
Також я пропоную дізнатися, як приготувати швидкий шоколадний торт з ягідними міжшлунками вишні, заощаджуючи від тривалості. Подаруйте свій час!
Мус з ягід дивно ніжний і десертиЗ днем спекотного літа!
Також цей мус відмінно підійде як крем для тортів, він добре зберігає форму після охолодження і одночасно залишається м'яким. Чудовий десерт, я рекомендую вам спробувати, ви не пошкодуєте його!
Раніше Андрій Данилко заспокійив через статус холора, і тепер відредагував і розслаблено
Відхилені глядача не розуміють, чому Бурак Озчивіт так багато макіяжу