Коли ви приїжджаєте до храму і хочете запалити свічку, пам'ятайте основні правила.

Чи знаєте ви, як покласти свічки в церкві? Як виявилося, є багато правил і заборон, пов'язаних з цією дією. Наприклад, це не означає, щоб покласти багато воскових атрибутів в храмі, сподіваючись, що це зробить вас краще в очах Бога. Про все це, редакція. "Сайт" Я розповідаю вам більше сьогодні.

Згідно з легендою, Альмайті приніс воскові свічки до Землі так, щоб вони випромінюють божественну промені в святих місцях. Люди почали інтерпретувати значення свічок по-різному. І стали невід’ємною частиною релігійних обрядів і обрядів не тільки християни, а й буддисти і євреї. традиція використання свічок повертається до aganism. Люди вірили в силу вогню.

Якщо ви хочете запалити свічки в церкві, є кілька важливих речей, щоб пам'ятати. По-перше, перш ніж відвідати храм, потрібно п'ятитися і причасть. По-друге, ціна та кількість свічок не можуть впливати на перебіг молитви та Божої відповіді. Немає нічого магічного про воскові атрибути. Тому не чекайте, що свічка, розміщена в храмі, миттєво змінює все життя.

При освітленні свічки не можна використовувати сірки або інше джерело вогню. Це можна зробити тільки з іншої свічки, яка вже освітлена. Є лише 2 основні причини, чому можна покласти свічку в церкві. Вони зазвичай роблять. для здоров'я людини або для відпочинкуй Є правила для перших і других обрядів.

Перш за все, свічка запалюється біля центрального Анало або перед однією з церковних ікон. І приніс його до милосердя Божого. Після чого настає стадія молитви, а лише тоді свічка може бути поставлена для здоров’я або відпочинку. Важливо це зробити з любов'ю і хорошими думками, не бо це необхідно. В іншому випадку атрибут воску просто не вийде.

У храмі допускаються свічки для будь-якої людини, навіть якщо він не був хрещений в православній церкві. У цьому випадку не можна писати своє ім'я в церковній книзі.

Свічка для здоров'я можна покласти перед будь-якої іконки, де є місця для свічки круглої форми. Як правило, вони встановлюються перед іконою свого покровителя. До іконок тих святих, які самі займалися загоєнням. Наприклад, це Святий великомученик Пантелеймон, св. Косма і Дам'ян, вул. Лука Криму.

Пам'ятайте, що чим важливіше атрибут воску, але молитва сповіщала. На нашому сайті ви можете знайти багато молитв, пов'язаних з здоров'ям. На прикладі, раніше, мій колега Єкатерина Вороніна поділилася свідченням молитви за здоров’я Пантелеймона.

Ви також можете покласти свічку для здоров'я вагітної дочки і читати молитву, що допоможе забезпечити успішне народження. Ви можете прочитати текст за посиланням. Слова різних молитв легко знайдених у спеціальних молитвних книгах, які продаються в кожному храмі.

У кожному храмі є окреме місце, де можна покласти свічку на відпочинок. Це прямокутні столи, розташовані на лівій стороні храму. Як правило, парафіяни, які хочуть встановити свічку, дуже багато. Тому священик може виводити і видалити свічку, яка ще не повністю спалюється. Не вйняти його особисто і не відроджувати священиків. Бог вже приймав жертву і молитви.

Якщо ви хочете поставити свічку в церкві, купіть його в спеціальному магазині свічки. Це єдиний спосіб ви можете бути впевнені, що свічка належним чином засвоюється. Складання до храму для сервісу, пам'ятайте: свічка повинна бути встановлена або перед початком роботи.

586580

Ви можете тримати свічку в руці, але тільки в разі меморіального сервісу. Свічки можна встановити як з лівою, так і правою рукою. Не існує обмежень у цьому питанні. По дорозі можна покласти свічку і сказати молитву про різні потреби. Наприклад, починаючи з сім'ї або справи з нерухомістю. Бог допоможе тим, хто заслуговував.

Ви вірите в владу церковних свічок?