Мораль Dilemma: Чи можна здатися з усіма крапками

Вона сказала, що шлюб зламається, коли тільки один партнер хоче. Коли обидві жінки хочуть розлучення, шлюб триває довше. Не можна забувати один одному. Так, їхні шляхи дивляться, але думки, що щось може змінити, щоб зберегти стосунки живою. Юля була заміжна в Антоні протягом двох років. Жінка часто помітила, що чоловік часто залишається пізно в роботі і спілкується з іншими жінками, але не прикріпив важливість до цього. До того, як мій чоловік пішов на інший. Зараз Юлія дотримується соціальних мереж Антона та дивиться на те, як її життя відчуження.

Як живе екс-люда, Антон і я розлучився в квітні. Він ніколи не занурився на мене, навпаки, я знав, що він зрадився на мене. Ми зустрілися з часом, мали хороший час разом. Антон завжди сказав, що він любить відкриті відносини, тому що одна жінка швидко втомилася від нього, і він не хоче приємної розмови, щоб перетворитися в повсякденне життя нудних людей.

Я наполягав нічого і не помітив своїх пристрастей. Через півроку я зрозумів, що я був в любові. Я не дала нікого, але Антон, і його друзі почали дратувати мене. Я сказав йому більше, ніж один раз, що його зв'язки з іншими були мене, але Антон не звертав увагу на мої слова. Я вирішив не побачити його знову. Я припинив відповідь на дзвінки і тексти, і сказав, що я не хочу бачити його знову. Найцікавіше, що після того, як він застряг мені, як ванна листка.

Пелес Антон прийшов до мене з букетом, званий мені в кафе і сказав, що він був готовий до серйозних відносин. Я плавився і погодився. Ми не мали весілля, просто хати живопис я чекав. Я щаслива, що мій чоловік опинився. Коли він пообіцяв не зустрітися з іншими, він дав мені всі паролі від своїх облікових записів соціальних мереж, щоб побудувати довіру. Іноді я прочитав його повідомлення. Не було нічого неправильного з ними, але коли він відповідає своїм друзям, зробив скандал. й

Не знаю. Ми проживали мирно протягом двох років, і одна ніч він прийшов і сказав, що він зустрів свою любов. У мене є п'ять копеків очей, стоячий пучок і нічого не розумію. І каже мені, що він ніколи не любив мене, що він втомився від моїх танторів і що він нарешті зустрів гідну жінку: «Я готовий жити з нею все моє життя», - каже він.

П'яти я, звичайно, сердитися. Я просто думав, що ми отримали краще, але він виявився, він розмовлявся з цією жінкою за спину. Ми розлучаємо. Антон зараз живе з цією жінкою. Вона має невелику дитину від її першого шлюбу. Все чудово в фотографіях, високих відносинах. Тільки в Skype Антон відповідає своїм друзям. Я знаю, що тому що він не змінив свій пароль Skype. Я сидю там, як розповісти кохану, що вона не єдина.

П’єси Життя мудрості та редакційної ради Юлія досі має почуття для Антона. І хоча його серце вже зайнято, жінка підсвідомо не перестає вірити, що вона може повернути його назад. Чи варто руйнувати чужі стосунки для помсти? Неймовірно, що Юл буде краще, тому що новий супутник не може вірити її слова або відмивати її екзаменом для всіх неприємностей. Не зупиняється Антон. Він те, що він є. Може бути навіть нова жінка дрібна. Юлію необхідно припинити наступне особисте життя свого колишнього партнера і почати його самостійно. У той час як її думки зайняті з благополуччям Антона, Юлія позбавляє себе від можливості зустріти гідну людину. Бажаєте помстати на твій екс-людії?