13
У неділю вранці я починаю обсмажувати пахви, з моїм маринадом вони завжди соковиті.
Коли у вас є велика сім'я, ви часто повинні розібратися, що робити для вечері. Я хочу, щоб вони були задоволені і смачними. Хороші варіанти досить, але нова страва в арсеналі ніколи не зашкодить. Або нова варіація знайомого. Сьогодні видання. "Сайт" Він пропонує вам свій рецепт соковитих свинячих курок. Що таке? Маринад, з яким буде ніжним навіть твердим м'ясом.
Рецепт соковитих курча Інгредієнти
Підготовка
Цей рецепт соковитих пелюшок просто win-win! Вони завжди працюють, навіть якщо ви просто новачок. І це дивовижна маринада може перетворити навіть підошва на їстівні обручки. Мій бабуся навчити мене це трюк. Гранпа мала проблеми з зубами, коли він був старим, але у нього немає проблем.
Доповнити вечерю, куртки рекомендується подавати з гарніром. Наприклад, варити гречку або зробити пюре. Також не забудьте про легкий салат для балансу серцевого і досить жирного м'яса. Так вечеря буде як серйозним, так і гармонійним. І ми впевнені, що всі члени домогосподарств будуть оцінювати ваші зусилля і повністю насолоджуватися цими смачними наручками!
У вас є будь-які хитрощі для виготовлення соковитих і ніжних пахів?
Рецепт соковитих курча Інгредієнти
- 1кг свинини
- 150 мл рослинної олії
- 3 зубчики часнику
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. перцю
- 3 яйця
- свінгери
Підготовка
- Для гарних соковитих пелюшок свинина корея найкраще підійде. М'ясо необхідно нарізати тонкими шматочками, приблизно товщиною 1 см. Потім беремо з двох сторін, сіллю і перцем.
- Ми підготуємо маринаду. Для цього вичавити часник в масло, додати сіль і перець, перемішати.
- Перший бункер в маринаді з двох сторін, наступний з одного боку. Помістіть їх стопою так, щоб сторона в маринаді була зверху. Залишити коментар на півгодини.
- Готуємо чашу з борошна. У окремому контейнері збити яйця, можна також посолити трохи. Але будьте обережні, тому що маринад вже досить солоний.
- Тепер можна приступати до смаження куртки. Спочатку копайте м'ясо в борошно, потім в яйце і відправте його на нагріту сковороду. Посмажити до росій скоринки. Подається гаряча.
Цей рецепт соковитих пелюшок просто win-win! Вони завжди працюють, навіть якщо ви просто новачок. І це дивовижна маринада може перетворити навіть підошва на їстівні обручки. Мій бабуся навчити мене це трюк. Гранпа мала проблеми з зубами, коли він був старим, але у нього немає проблем.
Доповнити вечерю, куртки рекомендується подавати з гарніром. Наприклад, варити гречку або зробити пюре. Також не забудьте про легкий салат для балансу серцевого і досить жирного м'яса. Так вечеря буде як серйозним, так і гармонійним. І ми впевнені, що всі члени домогосподарств будуть оцінювати ваші зусилля і повністю насолоджуватися цими смачними наручками!
У вас є будь-які хитрощі для виготовлення соковитих і ніжних пахів?
Дівчина з пральної машини розповіла про те, що речі можуть руйнувати пральну машину
Мораль Dilemma: Чи можна здатися з усіма крапками