Вишневий паяльник з в'язкою начинкою, як від телевізійного серіалу «Твінські пайки»

Пісочне тісто вишневий пиріг Звуки роду нудних. Але легендарний вишневий пиріг з культового серіалу весь час «Twin Peaks» – це зовсім інша справа! Він був прикрашений вручну Dale Cooper. І це не дивно, оскільки делікація дійсно заслуговує на увагу. Є багато варіацій на цій страві. Я вирішив спробувати приготувати його в домашніх умовах. Що відбулося, ви дізнаєтеся в нашій статті.

Приготувавши цей торт був справжнім експериментом для мене. Я змінив рецепт трохи, що я буду говорити про наприкінці статті. Але для вас я готував оригінальний рецепт незмінним. Якщо ви дотримуєтесь інструкцій, ви отримаєте успіх!

інгредієнти
  • 250г маргарин
  • 400–450г пшеничного борошна
  • 350г цукру
  • 1 яйце
  • 600г заморожені безшовні вишні
  • 10г ванільний цукор
  • 1 ст.л. кукурудзи
  • 2 ч.л. розпушувача

Підготовка
  1. Для приготування тіста торта потрібно розм'якшити маргарин. Збийте його від 200 г цукру до однорідного стану. Потім додайте яйце і продовжуйте збити масу до тих пір, поки вона стає пишною.

2. Окремо просіяти борошно, додати в неї розпушувач. Потім в частинах додайте борошно в маргаринову суміш. Замісити м'яку пляму. Коли починає збиратися в люмпі, загорніть її в харчову плівку і відправте в холодильник на 1 годину.
  3. В той же час начинку можна приготувати. Змішайте заморожені вишні з цукром в сотейник або горщик з товстим дном, покладіть його на середній вогонь. Вишня стартує, що ми хочемо. Додайте начинку на кілька хвилин. Потім додайте кукурудзяний крохмаль до нього. Варіть суміш, перемішуючи її постійно, протягом декількох хвилин. Коли маса починає загусувати, можна зняти вишню з плити. р.

4. Увімкніть духовку 180 градусів. Поки вона тепла, ми зробимо тест. Розділіть його на 2 частини. Один з них розгортається в круглому шарі і кладуть у форму для випічки. Я використовував скляну форму для тату близько 30 см в діаметрі.
  5. Покладіть начинку на тісто і виправте її акуратно. З іншого тіста можна зробити той же шар і просто накрити його тортом. Але мені сподобалося варіант відверта. Для цього тісто необхідно розкачати і вирізати з неї подовжні смуги. А потім кладемо їх на начинку, плетемо смуги між собою.

6. Випікайте торт в духовці на 180 градусів за 30-45 хвилин. Зосередитися на роботі вашої духовки і появі пирога. Повернемося. Перед подачею нехай ласощі остудіть трохи. Насолоджуйтесь вашим чаєм!

Що стосується мого експерименту, то він був дуже успішним. Я не їсти яйця, тому я вирішив замінити їх. У рецепті збитого маргарину з цукром додано близько 100 мл квафаба. Що це і як його використовувати, я писав раніше.

Щоб бути чесною, спочатку здавалося б, що нічого не прийде цього задуму. Але все ж вдалося перемішати тісто. Виявився дуже еластичним, що не характерний для класичної пісочного тіста. Відчув, як я мав зробити пельмен замість вишні.

Але я не згасився і вирішив піти до кінця. З жиром, вона розкочувала тісто навпіл, кладемо її у форму. На щастя, немає пригод з начинкою. Відправляючи торт в духовку, я знав, що лікування не буде таким же, як зазначено в оригінальному рецепті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Тим не менш, домашній торт з вишневим піском тісто вийшов просто дивним! Тісто було чудово запечений, незважаючи на те, що він був конвертований вологою начинкою. Я впевнений агент Dale Cooper оцінив лікування. Тож запрошуємо вас зробити розкішний торт з серіалу «Твінські казки». Пальці добре!