13
Я люблю варити варення, просто час абрикосів, я поділюся кращим рецептом.
Я зроблю абрикосове варення і співати пісню. Я люблю робити речі. зима сезонні фрукти. Мені подобається медитація і є щось благородне про це.
Я пам'ятаю перегляд фільму «Хайвенлі Ковтання» і там вони показали, як в гімназії для благородних дівчаток дам варене варене варене варене варення і вважається почесним.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки христина Абрикоси. Елементарний рецепт!
Brew apricot jam інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом абрикосового джему з горіхами «Генерус». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Я варив абрикосовий варення не перший рік і я розповість вам це: він за цим рецептом, який ароматний солодкий препарат на зиму найсмачніший. З цієї кількості інгредієнтів я маю близько чотирьох банок 0,3-0.4 літрів.
Такий варення може персистДо весни немає банків. По-перше!
Я пам'ятаю перегляд фільму «Хайвенлі Ковтання» і там вони показали, як в гімназії для благородних дівчаток дам варене варене варене варене варення і вважається почесним.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки христина Абрикоси. Елементарний рецепт!
Brew apricot jam інгредієнти
- 1,5 кг абрикосів
- 1 ст. л.
- 800г цукру
Підготовка
- У спеціальному басейні латуні з великою ручкою або чашею залийте воду, поступово додайте цукор і перемішайте. Готуємо сироп на невеликий вогонь.
- Приготувати абрикоси в цей час. Промийте їх, виріжте навпіл і отримайте кістки. Покладіть абрикоси в киплячий сироп і потріть їх. Прогулянка по 10 хвилин. Поступово всі абрикоси повністю покривають сиропом. Потім відключіть вогонь і залиште варення на деякий час. Іноді навіть вночі.
- Заваріть ще на невеликому вогні близько 20 хвилин. Зауважте, що необхідно почистити або акуратно перемішати ложкою, щоб всі абрикоси варилися. Не існує піни таким чином, і головне, персистентність.
- Абрикоси заварюють власному соку через те, що ми залишаємо їх на час.
й ¶
- Покладіть готовий варення в стерилізовані гарячі банки. Закрийте його гарячими чохлами. Потім перетворюються банки. Код охолоне, перейде в зону холодного зберігання.
- Це, ангел Готовий. Бодибилдерши!
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з рецептом абрикосового джему з горіхами «Генерус». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Я варив абрикосовий варення не перший рік і я розповість вам це: він за цим рецептом, який ароматний солодкий препарат на зиму найсмачніший. З цієї кількості інгредієнтів я маю близько чотирьох банок 0,3-0.4 літрів.
Такий варення може персистДо весни немає банків. По-перше!
Солодкі голоси прорострофії: що секрет запаморочення успіху групи «Тендер травня»
Вишневий паяльник з в'язкою начинкою, як від телевізійного серіалу «Твінські пайки»