Співдружність та слава українського музичного проекту «Орест Лути»

Антон Мухарський, який багато хто знає під назвою етапу Орест Лут.Я зробив великий інтерв'ю другий день. Тут він запам'ятався першими днями війни, а про службу в територіальному захисті, а про виїзд за кордон.

Не вдалося уникнути питань про колишньою дружиною актора Снежан Єгорова, яка відома своїми проросійськими поглядами. Що говорить Антон Мухарський? Як він допомагає Україні сьогодні і що він планує зробити спочатку після перемоги?

Оресте Круель Художник згадує, що 24 лютого розпочався з неперевершених глухих ударів, з яких земляний шок. Вони бомбардували аеропорти. А біля Василкова (Київська обл.), де мешкали сім’я Антона Мухарського,

На другий день війни виконавець піодійських пісень підписалися на місцеву територіальну оборону. Однак, я скоро зрозумів, що це було краще, щоб допомогти професіоналам. І ви повинні знайти іншу роботу, де вона буде корисною.

«Я сидів у амбаші з гвинтівкою біля контрольної точки. І побачивши, що автомобілі кинулися біля нас, він відкрив вогонь, бо він думав, що це були ворожі DRG, Антон Дмитрієв згадував.

А потім виявилося, що в цивільних вагонах були працівники СБУ та військові. Вони кинулися до «заходу» противника парашутиста, що виводилося з вихідного літака.

Мухарський мав пояснити, чому він вистрілив себе. Як мінімум не болить нікого. У зв'язку з тим, що служба в Тро швидко закінчилася, а ведучий незабаром вирушив за кордон, щоб надати концерти в Канаді та США. І за допомогою виступів музикант вже заробив два мільйони доларів для ЗСУ.

У 50 днів вони відіграли 24 концерти в США та Канаді. Немає, коли-небудь зробив, що до. Неперевершене навантаження. Сьогодні, Нью-Йорк, потім Вашингтон, Атланта і можливо Майамі, Мухарський сказав:

р.

На питання про те, як він зумів піти за кордоном, митець згадує, що він має чотири неповнолітні діти, життя яких регулярно проводить великі суми. Тому не існує проблем з виїздом.

Антон Мухарський має п'ять дітей (Софія вже 21 років). Сьогодні виконавець одружився з Єлизаветою Білською, це його третій шлюб. Особливо часто попросила чоловіка про відносини з дружиною Сніжаною Єгоровою, з яким жив близько 9 років.

«Мій екс-дружина і я тепер маю великий зв'язок. Ми не спілкуємось. І це найкраща частина. Я блокую всі канали, тому що я не хочу спілкуватися. Я відвертаю чашку, і я не збираюся піднятися на ці скандали, шоумен відносин з Єгоровою лаконічно коментарями.

Перше, що я буду робити після нашої перемоги, щоб піти в траншею, в якій я лежав в кінці лютого. Я зустрію всі ці місця навколо Києва, куди містився київський Троп у лютому-березні. А потім ми зробимо векторний концертний тур, - сказав Орест Літі.

375434

Інтерв’ю було насиченим і емоційним. Наші читачі зацікавляться слухом.

про:blank

А також побачимо свіжий прогноз психіки Олени Стеценко про дату миру.