Застосувати суміш до сантехніки перед виїздом будинку, повернення і смажити, мінімальні зусилля

Моя бабуся також сказала, що сода і лимонна кислота незамінні засоби. чистий в будинку. Застосувати суміш до сантехніки перед виїздом будинку, повернення і смажити, з мінімальними зусиллями.

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як доглядати сантехнікаЯ хочу її сяйво. Візьміть більше лимонної кислоти!

Застосувати суміш до сантехніки перед виїздом будинку, повернення і смажити, мінімальні зусилля

Питання «як зробити ванну білим?» хвилює понад сто господинь по всьому світу. Всі ванночки рано чи пізно піддаються солям і праскою, що міститься в нашій воді, і накривають наліт. Емаль відтіняє, жовтий і значно зіпсує зовнішній вигляд один раз білосніжна сантехнікай

Іноді дуже важко повернути оригінальні чистоти і блиск в ванну, особливо якщо вона вже давно не доглядала. Але «діффікулт» не означає «імозний». й

Зробіть свої рекомендації: Чистіти ванну кімнату і, в принципі, мити практично всі сантехніки в будинку допоможуть це нескладно, я б навіть кажу ледачу, але перевірено часом.

Я кладаю цю суміш перед тим, як я їхати на бізнес, і коли я повернуся назад, я просто порум'яю її водою - і voila - чиста ванна кімната!

Просто перемішайте столову ложку. сода для випічки з столовою ложкою лимонної кислоти, а потім додати в них трохи менше половини літра води. Залийте суміш в пульверизатор і запустіть магію очищення.

Добре спрей цей продукт на всій поверхні лазні або на раковині вимити, а потім піти на роботу або в магазин, або просто піти про ваш бізнес. Щойно, як ви повертаєте назад, ви можете його почистити. І якщо є багато часу, то можна видалити виріб з поверхні через півгодини і насолоджуватися чистотою.

Ну, старий. туалетЯк тільки з сантехнічного магазину, потрібно зробити розчин 10 мілілітрів теплої води, 3 грам соди і 2 грам лимонного соку (змішати сік поступово). Використовуйте цей інструмент також для очищення обіду туалету.

Після нанесення розчину почекайте 2 години і промийте його унітазною щіткою. Ця процедура особливо ефективна для позбавлення від вапняного нальоту, який часто з'являється на рівні води в туалеті.

Метод простий, але добре працює. Вам не потрібно нічого купувати! Відновити блогер потерти їх на благо.

Також я пропоную ознайомитися з декількома способами очищення ванної кімнати і як позбутися від іржі і нальоту. Всі господині на помітці!

Сода і лимонна кислота допоможе рогоносець А старий наліт на сантехніку, не завдаючи шкоди своєму здоров'ю, або лікуючи зайві гроші. І що важливо - швидко і без зайвих мінусів!

Як кажуть, все просто! І як ви очищаєте ванну кімнату, що робити, щоб зробити її ідеальними чистотою?