Застосувати суміш до сантехніки перед виїздом будинку, повернення і смажити, мінімальні зусилля

Моя бабуся також сказала, що сода і лимонна кислота незамінні засоби. чистий в будинку. Застосувати суміш до сантехніки перед виїздом будинку, повернення і смажити, з мінімальними зусиллями.

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як доглядати сантехнікаЯ хочу її сяйво. Візьміть більше лимонної кислоти!

Питання «як зробити ванну білим?» хвилює понад сто господинь по всьому світу. Всі ванночки рано чи пізно піддаються солям і праскою, що міститься в нашій воді, і накривають наліт. Емаль відтіняє, жовтий і значно зіпсує зовнішній вигляд один раз білосніжна сантехнікай

Іноді дуже важко повернути оригінальні чистоти і блиск в ванну, особливо якщо вона вже давно не доглядала. Але «діффікулт» не означає «імозний». й

Зробіть свої рекомендації: Чистіти ванну кімнату і, в принципі, мити практично всі сантехніки в будинку допоможуть це нескладно, я б навіть кажу ледачу, але перевірено часом.

Я кладаю цю суміш перед тим, як я їхати на бізнес, і коли я повернуся назад, я просто порум'яю її водою - і voila - чиста ванна кімната!

Просто перемішайте столову ложку. сода для випічки з столовою ложкою лимонної кислоти, а потім додати в них трохи менше половини літра води. Залийте суміш в пульверизатор і запустіть магію очищення.

Добре спрей цей продукт на всій поверхні лазні або на раковині вимити, а потім піти на роботу або в магазин, або просто піти про ваш бізнес. Щойно, як ви повертаєте назад, ви можете його почистити. І якщо є багато часу, то можна видалити виріб з поверхні через півгодини і насолоджуватися чистотою.

Ну, старий. туалетЯк тільки з сантехнічного магазину, потрібно зробити розчин 10 мілілітрів теплої води, 3 грам соди і 2 грам лимонного соку (змішати сік поступово). Використовуйте цей інструмент також для очищення обіду туалету.

Після нанесення розчину почекайте 2 години і промийте його унітазною щіткою. Ця процедура особливо ефективна для позбавлення від вапняного нальоту, який часто з'являється на рівні води в туалеті.

Метод простий, але добре працює. Вам не потрібно нічого купувати! Відновити блогер потерти їх на благо.

Також я пропоную ознайомитися з декількома способами очищення ванної кімнати і як позбутися від іржі і нальоту. Всі господині на помітці!

Сода і лимонна кислота допоможе рогоносець А старий наліт на сантехніку, не завдаючи шкоди своєму здоров'ю, або лікуючи зайві гроші. І що важливо - швидко і без зайвих мінусів!

Як кажуть, все просто! І як ви очищаєте ванну кімнату, що робити, щоб зробити її ідеальними чистотою?