Як відсвяткувати День Святої Трійці 12 червня 2022 року за всіма правилами

Трійця є одним з найважливіших православних свят. У цей день віруючі відзначають День спуску Святого Духа. Троїцька святка також називається пентедором, так як свято святкується на 50-му добу після свята Великодня. У 2022 році православна церква святкує День Трійці 12 червня, як православні християни відсвяткували Великодню 24 квітня. Сьогодні редактори розкажуть, як підготуватися до свята і як його відсвяткувати.

П'ятий День Трійці в 2022 році Ісус Христос в Новій Заповіді про появу Святого Духа Апостолам. Трійка також називається Pentecost. У 50-му день після воскресіння Ісуса Христа Святий Дух з'явився в Апостолів у верхній кімнаті Зіону: І з'явились до них діляться язиками, і вони відпочивали одне в кожному з них. І всі були заповнені Святим Духом, і почали говорити в інших мовах, оскільки Дух дав їм проголосувати. Історію Божої Матері розкрито віруючих – існування Отця, Сина та Святого Духа в одній особі.

Учні Ісуса Христа вирішили створити бенкет на честь Святої Трійці. У цей день навчилися пропагувати і лікувати людей. Вони розповіли різні мови для поширення слова Бога. Відпустка була офіційно встановлена в 381 році. Цього року в Константинополі, в якому було сформульовано доктрину Трійці. Свято ще вважається днем народження Церкви, оскільки Апостоли змогли проповідувати про великі твори Бога по всьому світу, наповнені Святим Духом.

р.

Традиції Трійці Кілька днів до свята, замовляючи, щоб зробити замовлення житла і двору. На Трійці не можна чистити, пришити, мити і робити будь-яку домашню роботу. По суботах перед Трійкою, налаштовується для пам'яті загиблих родичів і відвідування кладовищ. Люди приходять на кладовище, щоб очистити могили і прикрасити їх квітами.

Так, за 2 дні до свята необхідно не тільки зробити загальне очищення, але і звільнити будинок від зайвих речей. Напередодні свята господиня випікають домашній хліб і готують святкові страви. Будь-яка фізична робота на свято не вважається гріхом. Але не варто відволікатися від головної сутності свята. Заборонено замісити Трійку і сніжку.

На День Трійці в храмі є обов'язковим. Традиційно послуга складається з Божественної Літургії та Великої вечері. Польові квіти і гілки прикрашають підлоги храму, будинку, де Бог славиться. На цьому святі молитви читають: «Для Святого Духа», «До Пресвятої Трійці», «Досушення Святого Духа».

Орендодавець - це не швидкий день, він призначений для того, щоб організувати бенкет і запросити всіх ваших близьких друзів і родичів до свята. У Росії Троїцька була прийнято рішення про маррі. Вважаю, що якщо ви одружилися в цей день, і весілля грати на Покрові, юнака буде мати щасливе сімейне життя.

Погода на Трійці використовується для визначення того, що буде збирання. Якщо дощ в цей день, літо буде тепло, і ми порадуємо хорошого врожаю. Поганий омень - гаряча погода, яка подає сухий літо.

Молитва до Святого Духа – це найвідоміша молитва, яка прочитала на Трійці: «До Царя Небесного, Комфортера, душа Трути». Хто є всюди і робимо все, Скарб Доброго і Життя до Подару, приїжджайте і опухаємо в нас, і очищаємо нас від усіх домішок, і збережіть, Боже, наші душі. Амен.

Ця молитва може бути написана в будь-який час, коли людина є тривожною, потребує підтримки або починає новий бізнес. священики кажуть, що Святий Дух не тільки в церкві, це в кожному вірі християни. Не віра без Святого Духа.

Якщо ви хвилюєтесь, то в момент тривоги, з’ясуйте молитву Святому Духу з страхом і тривожністю: «Холя душі!» Наповніть весь світ разом, і подаруйте життя всім, але залиште злий чоловік. Я слухняний, що ви не заглиблює нечистість моєї душі, але приходжуся і відчистіть мене всіх гріхів. Травень Я допоможу жити в житті в покаяннях і хороших роботах, і я славлю тебе з Отцем і Сином назавжди. Амен.