Стара Гуцулька поділилася знаннями про найближче майбутнє України

«Податкова дивінація – це старий, але ефективний метод діагностики, що відбувається. Також за допомогою цього обряду можна передбачити майбутнє! – скажуть езотерики і магії.

Стара гуцулька з Закарпаття, яка живе високо в горах, отримала бачення майбутнього, заливаючи старий віск. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, коли мова йде. УвійтиЗа молфаркою Марія Звилинів. Так що це буде!



Дайнація на воску Марія Звилінів 86, і вона все ще в рядах. Працює щодня, допомагаючи сотні людей, які живуть з недуг. Рентгенів для кожної людини 12 разів. Допомагає з порадами, добрим словом. Повідомляємо, як поводитися в складних ситуаціях і які молитви скажуть. На додаток до загоєння, Марія відома як дивець.

Також журналісти Майбутнє Україний Звісно, ніхто не знає, що станеться крім Бога. Це єдиний, хто знає все. Тим не менш, загоює і люди з особливими повноваженнями мають профілактичні мрії і бачення.



У одному з зірочок молфарки Марія побачила цю війну і як Україна буде атакувати 2022 року. Близько 6 місяців тому важко вірити.

«Коли будуть ці непрості часи, і Україна знову буде жити в миру і гармонії?» До якого вона відповіла, що вона не довго чекати. Україна знаходиться в світлі сонця, а яскраві сили знаходяться поруч з нею. І перемога Добре над злом.



За словами Молфарки, наприкінці червня або початку липня війна почне підходити до фіналу. Після цього Україна почне шанувати!

І допомогти захисникам України, захопити кожну ніч. пердятй Найпотужніші молитви – “Наш батько”, “Мати Бога”, “Я вірю в одного Бога”.



Я вірю в одного Бога, Отця, Важкий, Кратор неба і землі, всіх речей видно і невидимий. І в одному Господі Ісусі Христі, Сині Божих, тільки забуті, народжені Отця до всіх віків: Тексти пісень, а це означає: Світло від світла, істинний Бог від істинного Бога, народженець, не створив, один з Отця, від Його всі речі були створені.

Насолодіться нами чоловіками і заради нашої сальвації зійшло з небесного, і знаходилися м'яко від Святого Духа і Марії Богородиці, і став чоловіком. Він був скоригований для нас в Понтійському Пілаті, і постраждав і похований. І він знову виріс на третій день, згідно зі Списком.

р.

Він засвоюється небесному і сати на правій стороні Отця. Він знову з славою, щоб судити життя і мертвого, його царство не буде кінця. І в Святому Духі Господь, який дає життя, від Отця, який приступає, з Отцем і Сином, який поклонився і славився, хто говорив пророками.

Церква Святої, Католицької Церкви. Прийміть один хрещення про прощення гріхів. Очікується відкликання мертвих. І життя наступного століття. Амен.



Якщо ви говорите ці молитви з повагою і з усім вашим серцем, ви можете відчути доброту і тепла в серці і душі.

Я також пропоную дізнатися, що закарпатський молоф Нечаї попереджав. Останні пророки пророку!





Щодня молфарка промені перед іконами, щоб мир приїжав до України. Ну, здогадуючись на воску, вона вважає інструментом, який допомагає бачити ситуацію ззовні. При роботі з воском важливо пам'ятати, що вона бере форму того, що в тонкому полі людини або ситуації, яку ви просите.

Якщо виливка навіть, то енергетичне поле навіть. Якщо, однак, коли воску застигають, на ньому утворюються різні нерівності - це може говорити про негативні і небезпечні. Тим не менш, працювати самостійно з восковим воском не радить. Це може бути зроблено тільки особою, яка дозволяє це зробити з вище.

Що ви думаєте? хуцуль Марія? Ви вважаєте, що її прогнозування про закінчення війни?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное