Чому собаки мають такий короткий шлях?

Середня тривалість життя собак 10 до 13 років. При цьому багато залежить від породи тварини і маси інших чинників. Так, наприклад, mongrels може жити від 15 до 20 років.

Чому собаки мають такий короткий шлях? р.

Пелес Сьогодні Редакція "Сайт" Детально про те, що впливає на тривалість життя собак. А в кінці статті ми поділимося на дотик сюжету, який розкриє сьогодні тему в абсолютно іншому вигляді. Це буде цікаво!

Термін придатності собак Термін придатності собаки впливає на багато факторів. Наприклад, один з них розмірй Чим менше це, тим ймовірніше, що вихованець буде жити довше. Також вона грає важливу роль. Якщо ви хочете мати пюре, ви можете отримати всю свою родзинку від породника. І якщо ви вирішили взяти дитину з дитячого будинку, підготувавши, що ви навряд чи дізнаєтесь про своє минуле і рідне.

Пілінги Собака Павло Також впливає на тривалість життя. Це особливо стосується членів однієї породи. Хлопці, як правило, живуть 2-3 роки менше дівчат. Фізична активність тварини грає величезну роль в цій матерії. Собака повинна бути надана достатньо часу, ходьба і граючи з ним в мобільних і розвиваючих іграх. Все це позитивно впливає на здоров'я вихованця і подовжує його життя. Дізнайтеся, як провести час з нею. Це краще зробити перед покупкою тварини.

Наступний фактор дієтай Ви не можете годувати собаку все, сподіваючись, що це не впливає на його стан. Якщо у вас є чотириногий друг у вашому домі, обов'язково зверніться до ветеринара про своє харчування. Пелюшка може їсти різні продукти харчування. Однак варто включати всі вітаміни і мінерали, необхідні для здоров'я.

Говорячи про вас. Регулярні перевірки і своєчасне лікування недуги обов'язково подовжують життя собаки. Необхідно звернути увагу на все, в тому числі запобігаючи появі паразитів і навіть щіткою зубів.

Ще один важливий аспект. Психологічний стан тварини. Терміни життя собаки дуже залежить від того, що емоції його існування заповнені. Якщо ви надаєте своєму вихованцю досить часу і увагу, він буде жити довго і щасливим життям. Не можна ігнорувати пуховик і залишити його самостійно протягом тривалого часу.

За статистикою, породжені собаки в середньому живуть довше, ніж пюре. Це пов'язано з тим, що як правило, народжується в природних умовах, тільки найсильніші цуценят вижити. На вулиці стає справжнім випробуванням для вирощування собак.

Представники різних порід собак протягом всього життя можуть зіткнутися з великою кількістю різних захворювань. Наприклад, пуги і Пекінгес часто виникають проблеми з дихальною системою. І Роттивери страждають від болю в суглобах. Тому при виборі собаки важливо ретельно продумати про можливі ризики.

Собаки мініатюрних порід, таких як Chihuahuas і lapdogs, живуть в середньому 15-17 років. Великі тварини (кільки для котів, хускі) можуть жити від 9 до 15 років. І тривалість життя найбільших представників собак не перевищує 6-14 років.

Я надихнула писати цю статтю, доторкнувшись історії ветеринарного знайдено онлайн. Я поділюсь оригінальним текстом цієї історії нижче.

Я був покликаний бачити 13-річну собаку Бетута. Сім'я очікувала дива. Але я оглянув тварину і знайшов, що вона страждала від невиліковного захворювання. Батарей не встигає жити. Вона була оточена турботою і любов'ю. Маленький Педро зданий настільки спокійним. Він захопив собаку до тих пір, поки він не впав.

Дитина здавалося приймати її без труднощів. Я чую маму, «Чому собаки коротше, ніж людина?» "Я знаю, чому." Роз’яснення дитини змінило світогляд. Він сказав: "Народи приходять в світ, щоб дізнатися про життя, щоб любити один одного і бути хорошим, правильно?" Собаки народжуються таким чином. Вони вже знають, як це зробити, тому вони не повинні жити довго, ви знаєте? ?

Простір історії. Якщо собаки були нашими вчителями, ми неодмінно дізнаємось багато речей. Наприклад, лояльність та відданість, щира радість та безтурботність. Але найголовніше, ми, безумовно, навчимося любити і піклуватися один одному.

Пілінги Якщо у вас є собака, перейдіть прямо зараз до неї і тримати її щільно. Не знаю, скільки років вона була надана. Але я впевнений, що ви можете зробити ваш чотириногий друг дійсно щасливий. Подбайте про себе і ваших домашніх тварин!