Максим Галкін зробив хутор в Ізраїлі та планував концерт у Новій Зеландії

На жаль, багато наших читачів цікаві, Де є Максим Галкін сьогодні?й Після того, як приятель залишив Росію в лютому і до сих пір, здається, не думають про повернення. І нещодавно він оголосив, що він планує відвідати Латвию, а також Австралію та Нова Зеландія.

Сьогодні видання. "Сайт" Я покажу вам, що я почув від Максима Галкіна. Як митець, він проводить свій час в Ізраїлі, чи є його концерти успішними і чому він ще активно розповідає про Росії. А Галкін особливо активно обговорюється тим, хто не любить його.

У Ізраїлеві пішли багато людей, що Максим Галкін з Алла Пугачева та діти. Сам пародіолог пояснив, що він нічого не бачив. Після антивоєнних виписок він був заборонений від проведення концертів в Росії. Навіть його господарі були скасовані. Простіше кажучи, Галкін заборонив займатися діяльністю, які завжди принесли йому задоволення, гроші і любов аудиторії.

Максим Галкін зробив хутор в Ізраїлі та планував концерт у Новій Зеландії р.

Тож представить шоумен на далекий відпустку до Ізраїлю, де він відразу організував серію своїх концертів. А виступи були заплановані лише на початку літа в найбільших містах Ізраїлю.

Цікаво, що російські пропагандисти стрибали з своїх мурах, проводячи, що ніхто не приїжджає до іноземних концертів Максима Галкіна. Вони говорять про те, що тільки в Росії хтось цікавить, а в інших країнах досить їх виконавців.

Проте квитки на виставу Галкіну так швидко дивилися, що він навіть запланував додатковий концерт, щоб більше людей могли бачити його життя.

7 червня було передано. КонцертиВід чого художник опублікував своєрідний відеозвіт. Як ви легко бачите, люди заповнили залу до кінця, а сам Максим Галкін був нездатним, як завжди. Непристойно, задовольнили його, стоячи на кінці вистави.

Максим Галкін зробив хутор в Ізраїлі та планував концерт у Новій Зеландії р.

На тих же концертах, парадисти сміли багато на російській владі та російськими пропагандистами. Хоча незабаром отримав відповідь, тому що деякі ЗМІ почали писати, що Галкін змовив росіяни і його батьківщину.

У 28 років моїх виступів я ніколи не зловживаю рідною і улюбленою Росією з брудом. Всі ці роки я приправив політиків, позбавляючи брехні, патологічних пропагандистів і пошкоджених чиновників, які робили своїх російських людей.

Митець також згадав, що він раніше виступав на своїх концертах, коли він зробив незлічених часів в Росії. лацінай Є багато доказів навіть на YouTube.

«Я завжди був для людей. Я все одно хочу, щоб жити в миру і багатства, не в бідності і ізоляції. Тому, з моїм гуморним словом, я зроблю задоволення тих, хто стоїть на шляху розвитку Росії, Галкін сказав.

Він також сказав, що він планує дати його на 4 серпня. сольний концертй Тут він прийде з новою гумористичною програмою за традицією. А у вересні Галкін навіть побувати в Австралію, де він також порадує своїх шанувальників. 8 вересня він буде виконувати в Окленді, Нова Зеландія.

Давайте подивимося, як прогрівати художника буде до нової аудиторії.