Війна в Україні розбиває серце Міли Євовичу

За більш ніж 100 днів увесь світ зустрілася з російським агресором та підтримує українців. Голлівудські зірки, іноземні музиканти та письменники вже підтримали Україну в слові та деді. Серед них – Голлівудська актриса з українським корінням – Milla Jovovich. Акторка вступила до свого профілю Instagram, яка думка про війну в Україні розбиває її серце.

У 1975 році пройшов дитячий садок у Дніпрі. А потім з батьками, дівчина переїхала до Лондона, потім до Сполучених Штатів. Після переїзду Мілла продовжила спілкуватися з друзями та родичами з України. З першого дня російської навали в Україні, Мілла – це дядько. За життя близьких, які залишилися в Україні, і підтримують українців.

93371518

Веб-камера 27 травня в Канні відбувся традиційний благодійний вечір. Там Мілла Євкович з'явився в публіці з дочкою Єва Габо. Мама одягнена в небі-блакитну сукню від українського бренду Lever Couture, а дочка носила жовту сукню з стразами. Мирона висловила підтримку українців та заявила в інтерв'ю, що є багато талановитих людей в Україні, і вона хвилює її людей в цей страшний час для українців.

Моє серце зламане, я намагаюся відбивати на події цього тижня у Батьківщині, Україна. Моя країна і люди бомбардуються. Дружини та сім'ї приховуються. Корінці з Росії та України. Я занурюсь у двох, як я дивлюся згортання жаху, руйнування країни, зміщення сімей навколо яких їхнє життя лежачи в charred shards.

Я пам'ятаю війну в батьківській батьківщині в колишньому Югославі та родинних оповіданнях травми та терору, які вони закінчували. війна. Завжди війна. Лідери, які не мають миру. нескінченна сила імперського І люди завжди платити, Milla писав в її Instagram. Зі святами фільму «П'ятий елемент» та «Резидент Евіл» слідують 4 млн. абонентів.

Для своїх українських абонентів, які постраждали від війни, Milla Jovovich приєдналися посилання на її профіль до організацій, які допомагають українським біженцям. Нещодавно в червоному сукні на фоні wreckage було зібрано випускник з Харкова. Доторкнувшись відомого матері трьох дітей. Міла не може допомогти, але публікувати захоплення реальності українських випускників на обличчі цієї дівчини. У оповіданнях Мілла розмістила фото і захопила її: «Факсинг пекл».

У рамках проекту «Відомі українці у світі» пані зверталися до українців з словами любові та підтримки. Голлівудська зірка підкреслила, що весь світ стоїть з Україною і захопила відвагу українських захисників: Я хочу передати повідомлення про любов і підтримку всіх українців в цей самий страшний період їх історії. Коли народ просто рятується на шматки, коли мільйони людей змушені летіти до інших країн і стати біженцями. Коли воїни богослужуть боротися проти цього. Ми побачимо вас, ми молимося вам і ми любимо вас. І ми дякуємо вам за боротьбу за вашу свободу, сказав Мілла Жовович.

Війна в Україні триває, і не забуває про це на другий, навіть якщо він знаходиться в іншій країні. Про те, що відбувається, бо Україна потребує підтримки, публічності та допомоги більше, ніж коли-небудь. За три місяці вторгнення агресора в Україні ЗМІ публікують 20% меншу інформацію про події з фронту. Ви не можете мовчати за хвилину. З України до кінця, до тих пір, поки діти перестали загиближувати війну в 21 столітті. Настав час і Україна перебудуть знищені міста, але ніхто не зможе повернути тисячі цивільних життів.