Я не можу відійти від слабкої людини, кожен раз я шукаю викли.

Як відійти від слабкої людини, з якою немає майбутнього, і захистити себе від знайомств подібні персонажі після розбиття? Це те, що я можу сказати про сьогодні. А перед тим, що ми поділяємо історію від життя нашого читача Альена, який знає, що це подобається жити зі слабкою людиною.

На чоловіка, який не варто. За десять років вона постраждала приниження від людини, яка вона піднялася на тумбу і прирівнюється Богом. Як я шкодую? Абсолютно немає. У мене десять років, щоб реалізувати одну просту правду: краще жити окремо, ніж зі слабкою людиною, схильною бути міцною.

Ми не були одружені, але дев'ять років жив під одним дахом. Ми навіть встигли мати дитину, догляд за яким, звичайно, повністю впав на плечі після розриву відносин. Однак, щоб залишити сина і не заважати в його виховання, можливо, краще це може зробити.

, доб. 114

Я хотів би вирішити всі фінансові питання себе. Якщо у нас не вистачає грошей, мій коханець перепрощав мене, що я витрачаю і не знаю, як витрачати гроші мудро. Я був винним у прийнятті та збираюсь на другу роботу, поки він витратив свою зарплату на онлайн азартні ігри та барні бутони.

На жаль, я зносила його занадто. І, найдивовижніше, він навіть влаштував мене. Моя людина сказав, що я був жінкою, і тому я повинен тримати сімейне серце, і я неперевершено дотримуватися його правил.

Згодом я знайшов, що з прекрасної жінки перетворилися в бліду і невпинно збуджена істота, яка тільки знає, що потрібно йти до роботи, годувати сина, мити речі вашого чоловіка.

На момент реалізації того, що я провів десять років життя, я став дико боятися, що ж кількість часу буде проходити і нічого не змінився. Коли я почав намагатися змінити речі. Але ніхто не допоміг. І в кінці, єдиний вихід був розірвати, що я зробив.

Хтось займає місяць, щоб поговорити з чоловіком, як мій зрозуміти, що ця людина не здатна зробити жінку щасливою. Один діалог досить для кого. Довгий мені багато.

Тепер, більше, ніж коли-небудь, я впевнений, що я не буду крок на тому ж граблі знову. Цей досвід допоміг мені стати жінкою, яка знає, що варто і ніколи не дасть її інтересам. Я, нарешті, стати жінкою, яку я пишаю. Так дякую вам, меду, за безцінні уроки і заспокоїти.

, Україна

Ви коли-небудь були в непристойних відносинах? І якщо так, як ви вийшли з них? Ми будемо вдячні за те, що ви поділитеся досвідом у коментарях!