13
Чи можна вирішити 200-річні таємниці?
Російські народні свічки – вираз мудрості наших предків. Протягом століть вони навчили людей логічно, розвивали свою фантазію, і допомогли їм краще зрозуміти світ навколо них. Чи можна вигадати таємницю, яка майже 200 років?
Проблема, кажуть, з зіркою. І зробити це простіше, ми надаємо варіанти. Залишилося тільки вибрати з них найбільш підходящий і переконайтеся, що це правильно. І ви можете подвоювати себе, відкривши колекцію донорів і міфів російських людей, складених Володимиром Івановичом Далом і опубліковано в 1862 році.
Російські народні таємниці
Відповідей.
Ну, якщо ви вгадали принаймні 8 з 12, то Володимир Іванович Даль може бути досить гордим!
Проблема, кажуть, з зіркою. І зробити це простіше, ми надаємо варіанти. Залишилося тільки вибрати з них найбільш підходящий і переконайтеся, що це правильно. І ви можете подвоювати себе, відкривши колекцію донорів і міфів російських людей, складених Володимиром Івановичом Далом і опубліковано в 1862 році.
Російські народні таємниці
- Він летить без крильця, росте без коренів.
(а) вітер
(b) літаючий кальмар
місяць
(d) дитина
- Дар'я і Марія дивляться один одному, але не зустрічаються.
(а) берег
(б) підлогу і стеля
кицька
(d) сіль і перець - Запуск, ходова пауза на липовому місті, пилила море, кинулася в воду.
а)
(b) хмари
(c) ягід лінгонусу в грилі
свінгери
- Баба-яга, пітфорк, всі світові корми, вона голодний.
(а) соха
(б) rake
c) форк - Зима прогріває, зникне навесні, зникає влітку, приходить до життя восени.
(а) вогонь
(б) сніг
лист - На подвір'ях луків і йде додому - розтяг.
(a) поп
Українська
аксе - Грандпа міст без осі і без ножа.
(а) магія
судно
(c) заморозка
- Немає рук, ні ніжок, він хоче сорочку.
(a) паростки
подушка
(c) чорниця
(г) комір - Білий хору, червоні опори.
(a) гусака
(б) Терем
(c) піч
- Я народилася в воді і боятися води.
льодяники
сіль
риба
(d) москіто - У крутому буреку є сирі собаки.
а) ліс
кольхоз
бетмен - Увечері земля летить, ніч залишається на землі, вранці він летить знову.
(a) місяць
(б) рос
(c) молитва
(d) тінь
Відповідей.
- місяць.
Я маю на увазі, звичайно, не 1/12 років, і нічний небо, який ще називаються місяцями. Ми дотримуємося зростаючого місяця в небі після нового місяця, коли пропорція освітленої поверхні місяця посилюється послідовно. - Підлога і стеля
Вони завжди є, але вони краще ніколи не зустрічаються. - лінгонбар
Я повинен пояснити. Дуже важко зрозуміти, що море має робити з ним. Ми говоримо про вибір кисло-солодких ягід після збору врожаю. У стародавні дні, щоб вилетіти сміття і зіпсовані ягоди, лінгону були розкачані на грилі (дерев'яний обід з процідженою сітку) і опущені в воду.
- Соха
“Ви – наша мати, помічник гіркого бідності, постійний медсестра, вічний працівник!” Слово «соха» у багатьох слов’янських мовах означає «кол», «пригар з виделкою». Це древній заспокійливий інструмент, який не повертав шар землі, але тільки заспокійив його.
р. - Сонце
Взимку сніг дійсно прогріває культуру. - Аксе
Він не може плавати, але він може повісити в кімнаті для куріння. - морозильні
Дід Клаус відомий, щоб з'єднати береги річок без колод і ось. - Пиллоу
Пороги завжди були синонімними з відпочинком і комфортом. Але без сорочки, спати на них не дуже комфортно.
- гусака
Найяскравіший і лаконічний опис гусаки, який «відомий бути важливим і соковитим птахом», - розповідає «га-га-га» прогулянки «поза» і його дружини на небезпеку. - сіль
Сіль народжується на місці випаровованої води, а також ризиків, що розчиняють. Варто визнати, що комарів також народжуються в воді. Але вони бояться її? За допомогою комарів це питання малоймовірно. - Хейв.
Ми любимо мед, але краще не робити бджіл сердитися!
кепікі - Троянда
З давніх часів люди розглянули безглуздий подарунок небесного, наділені омолоджуючими і омолоджуючими властивостями.
Ну, якщо ви вгадали принаймні 8 з 12, то Володимир Іванович Даль може бути досить гордим!
Рецепт турецької страви запросив від шеф-кухаря з готелю в Мармарисі, де відпочиває влітку
Передача грошей до сина, щоб він міг купити мене новий телефон, і ввечері мій дочка-в-право називається.