Знайдено в стільниковий телефон 63-річний чоловік листування з іншого

«Я нещодавно дізнався, що мій чоловік був текстом іншої жінки. Я не знаю, що робити зараз, тому що я майже 60 років, наш читач Валентина Геннадіївна сказав. Геройські турботи, чи її кохана людина обманює її. Тим не менш, думка про таке пізнє розлучення ще більше. До чого ж рішення прийшла жінка і чи кладуть закінчення свого особистого життя у дорослому віці, читайте далі в статті.

Мій чоловік є текстом жінки 35 років тому я одружився кращим чоловіком у світі. Коли ми зустрілися, я був 22-річний, Микола – 25. Тексти пісень, а це означає: Він буквально переніс мене в руках, тому сильні були наші почуття. У нашій шлюбі ми мали два дітей: дочка Свєта та сина Антоша. До тих пір, поки батьки не знаходилися і створили власні сім’ї. За останні 10 років я знову живу.

Тексти пісень, а це означає: І все було просто до одного моменту я бачив мій чоловік текстом іншої жінки. Це відбулося рік назад від нещасного випадку. Я ніколи не дивлюсь на його телефоні, тому що я довірю його. Але один день він залишив свій мобільний телефон на диван і взяв душ. Попри те, що екран телефону запалився, і було повідомлення про непрочитане повідомлення з деяких Анжела.

Мій чоловік сказав, що це його однокласник. Вони використовуються для спілкування в тісному режимі, але життя розсіяли їх по різних країнах. Так вона прийшла до рідного міста і вирішила написати чоловіка. Микола запевнив мене, що це просто дружній лист. Але чогось запропонували чохол смажений.

Я захопив тему, не хочу скинути і запідозрити чоловіка. Через рік, однак, ситуація повторюється самостійно. Анжела не зникла з життя чоловіка, як він обіцяє. Я вирішив поговорити з мамою. Я дивився, як вони були в школі.

З’ясуйте, що у мене немає Анжела. Виявляється, що Миколай просто зв'язався до мене. Але чому? Не діти, я 60 років! Я приймаю будь-яку правду, якщо вона була Тепер я не знаю, що робити далі.

Хочу залишити, але я не можу залишити будинок, коли я старий. Я боїться піти до дітей, і я не хочу, щоб знову потягнути їх. Вони мають своє життя, власні турботи та проблеми. Я не можу уявити, як я можу розпочати життя з нуля. Я ніколи не мав чоловіка, ніж Микола. Він всі шахти!

Можливо, я стрибую до висновків. Я просто хочу зустріти чоловіка чесно. Але я страшний. Він страшний, що він сказав, що він насправді був лежачи, і він мав жінку на стороні протягом багатьох років. Я ніколи не думав, що в такому зрілому віці я зіткнувся з такими проблемами.

З редакційної колегії Валентин Геннадіївни. Для того, щоб зробити все «і», потрібно поговорити з чоловіком. Можливо, мама (і вона, швидше за все, вже в досить поважний вік) плутають. На додаток, якось приступає до вгадок і виводимо висновки за спиною коханої людини.

Навіть якщо чоловік героїні звернувся до неї, це буде краще, якщо вона виявила правду. Хто знає, можливо, він просто текстом іншої жінки. Невинний діалог.

50 або 60 років не є вироком. Люди розлучаються, одружені і одружені, коли вони дуже зрілі, і це ідеально нормально. Дякуемо!

Що б ви робили на місці Валентина Геннадіївни? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!