Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte

Ніщо не налаштовує мене восени краще, ніж ця слива. кефірй Починає Ваш улюблений ранній осені, з легкою прохолодою, ніжним сонцем і великою кількістю ароматних слив, груш, яблук ... Час запікати пиріжки!

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, інструкції з ароматного приготування. пісочницяй Цей торт необхідно за смаком осені!

Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte

Плодовий пиріг на кефірі Інгредієнти
  • 230г борошна
  • 2 яйця
  • 0,5 ч.л. соди
  • 150 цукор
  • 60г вершкове масло
  • 150г кефір
  • 350г сливи

Підготовка
  1. У зручній ємності збийте яйця цукром до пишності, потім додайте розм'якшене масло. Поміряйте його на однорідність. Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte р.

2. Залийте соду в кефір і залиште його на 3 хвилини. Залийте йогурт і соду в яєчну суміш. Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte

3. Додаємо розсіяну борошно до тесту. Тісто повинна бути в консистенції як товста сметана. Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte

4. Промийте сливи, виріжте їх навпіл і видаліть кісточки. Наріжте половинки слив на невеликі скибочки. Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte

5. Залийте тісто в вершкову форму випічки. Покладіть сливу скибочки зверху і злегка потопіть їх в тісто. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою. Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte

6. Це, пісочниця готовий. При бажанні можна посипати цукровою пудрою або корицею. Бон привіт! Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte

Редакційна консультація Я також раджу дізнатися, як приготувати ароматний варення з слив. Для збереження деяких літніх фруктів до морозного сезону!

Плодовий пиріг на кефірі виглядає елегантно і викликає миттєвий апетит. Це ідеальний десерт для вас. свіжістьй соковиті сливи чудово поєднуються з повітряним тісто. Цей торт дуже швидко їсти, перевірений на моєму домі!