30
Осінній сливовий торт на кефірі, головний конкурент charlotte
Ніщо не налаштовує мене восени краще, ніж ця слива. кефірй Починає Ваш улюблений ранній осені, з легкою прохолодою, ніжним сонцем і великою кількістю ароматних слив, груш, яблук ... Час запікати пиріжки!
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, інструкції з ароматного приготування. пісочницяй Цей торт необхідно за смаком осені!
Плодовий пиріг на кефірі Інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Я також раджу дізнатися, як приготувати ароматний варення з слив. Для збереження деяких літніх фруктів до морозного сезону!
Плодовий пиріг на кефірі виглядає елегантно і викликає миттєвий апетит. Це ідеальний десерт для вас. свіжістьй соковиті сливи чудово поєднуються з повітряним тісто. Цей торт дуже швидко їсти, перевірений на моєму домі!
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, інструкції з ароматного приготування. пісочницяй Цей торт необхідно за смаком осені!
Плодовий пиріг на кефірі Інгредієнти
- 230г борошна
- 2 яйця
- 0,5 ч.л. соди
- 150 цукор
- 60г вершкове масло
- 150г кефір
- 350г сливи
Підготовка
- У зручній ємності збийте яйця цукром до пишності, потім додайте розм'якшене масло. Поміряйте його на однорідність. р.
- Залийте соду в кефір і залиште його на 3 хвилини. Залийте йогурт і соду в яєчну суміш.
- Додаємо розсіяну борошно до тесту. Тісто повинна бути в консистенції як товста сметана.
- Промийте сливи, виріжте їх навпіл і видаліть кісточки. Наріжте половинки слив на невеликі скибочки.
- Залийте тісто в вершкову форму випічки. Покладіть сливу скибочки зверху і злегка потопіть їх в тісто. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Це, пісочниця готовий. При бажанні можна посипати цукровою пудрою або корицею. Бон привіт!
Редакційна консультація Я також раджу дізнатися, як приготувати ароматний варення з слив. Для збереження деяких літніх фруктів до морозного сезону!
Плодовий пиріг на кефірі виглядає елегантно і викликає миттєвий апетит. Це ідеальний десерт для вас. свіжістьй соковиті сливи чудово поєднуються з повітряним тісто. Цей торт дуже швидко їсти, перевірений на моєму домі!
Починався зберегти гроші, надаючи помади і колготки, але мій чоловік знайшов мій секрет
Я захищаю чоловіка, щоб поділитися хорами навколо будинку, і він відчайдушно протистояти.