Батьки хочуть, щоб діти не робили нічого
правдивістьй Вчителі школи постійно говорять про те, що добре і що погано. Але не кожен учитель каже, що іноді ви повинні жертвувати щось для хорошої причини. Таким чином, ви можете стати винними в результаті. Як і чому це можливо, читайте в нашій дуже обструктивній історії з життя сьогодні.
449698.
Батьки 12-річні Антон навчив його бути слухняним хлопчиком. Вони захотіли сина, щоб виростити, щоб бути добреосвіченою людиною, яка була готова допомогти. Дитина слухала мудрість батька і матері, дилігентно навчалася. Тим не менш, іноді він був у хмарах і відволікався від всіляких дрібних речей. Наприклад, він був постійно пізнім для школи, які викликали вчителям, щоб спустити його.
Постійні зауваження Антона. Одного разу він вирішив зібрати себе разом і приїхати до класу на час. Він навіть залишив будинок раніше. Але на шляху до одного з пішохідних переходів прямо перед ним жінка впав на землю. Вона кричуща, змащуючи її ногу.
Молода Антон відразу ж побігла незнайомцю і запропонувала свою допомогу. Він допомогла їй піднятися і перехрестити дорогу. Тоді він пішов на найближчий магазин кави (до того, що вона була поруч) і попросила на лід. Після входу в місто Антон помітив, що незнайомець все ще сидить на дорозі. І люди проходять її, повністю ігноруючи її. Хлопчик був єдиною особою, яка добровільна допомогти їй.
«Що таке ваше ім’я, мій спас?» Молода людина відповіла час, Антон. Але мої друзі зателефонуйте мені Тошка. Я в цій школі над там. Антон вказав на велику жовту будівлю, яка була лише за кілька хвилин.
Подруга ще раз подякувала хлопчику і назвав таксі, щоб дістатися до екстреної кімнати. Антон знову поїхав до школи, втілюючи, що він буде пізно за класом. Коли хлопчик вступив до класної кімнати, Олександр Сергеевич готовий його розслабити: «Курсієв, ти знову пізній!» Ну, з вами, ми почнемо домашню перевірку.
Антон хотів пояснити: «Соррі, я не маю на увазі». Я був пізно тому ... " Але строгий вчитель нічого не слухав: "Я не зацікавлюся вашими звичаями." Отримати дошку! Після уроку Олександр Сергійович підвів йому Антон і сказав: Антон, час для вас, щоб стати більш відповідальним! В іншому випадку, я повинен зателефонувати батькам до школи. Я надаю тебе на тиждень!
Молодий студент не хоче залишатися на протязі тижня після школи і очищення класної кімнати. Але не було ніякого іншого способу, тому що вчитель не хоче слухати його звичаї. На наступний день, однак, дав Антон приємний сюрприз. На урокі, який знову очолював Олександр Сергеевич, голова школи вступив до класу.
До підборів до душі Антона: хлопець думав, що зараз він буде хастиним перед усіма його однокласниками. Але це не сталося. Навпаки, підкреслено весь клас зі посміханням і підійшов дошку.
І сказав він: «Гуї, Я прийшов до тебе з хорошою новиною!» Вчора, ваш однокласник Антон Курсільєв зробив реальний подвиг. На шляху до школи він допоміг жінці, яка була в біді. Вона приїхала до нашої школи вранці і запропонувала їй допомогу. Анна Миколаївна буде спонсором. Ми з радістю відреставруємо свій спортивний майданчик!
Щиро вітаємо Вас з Новим роком! І після того, як клас, його вчитель прийшов до нього і сказав: "Антон, ви пізно були, бо ви допомагали жінці?" Хлопчик закохував голову мовно.
"О, я шкода, buddy!" Я був неправильним! Я слухав вас перед тим, як я прийшов до будь-яких висновків. Як бачите, дорослі не завжди роблять права. Олександр Сергійович поширив свою руку Антону у знакі зближення. Учні похилили її тимно, і всередині нього все викрали з радістю.
З редакційної колегії, ця інструктивна історія говорить багато. Неважливо, що дитина, потрібно слухати. Ви не можете вивести висновки на основі останнього досвіду свого студента.
По-друге, хороші і правильні дії повинні бути зроблені з серця. Дуже важливо, щоб як дорослі, так і діти діяли за своєю совістю, і не за плату. У випадку молодого Антона, це саме те, що сталося. Я дивлю те, що ця історія дав вам?