Курка майже подарувала Богу свою душу, але коза і роостер врятував її.

Чи дружба тварини міф чи реальність? З дитинства говорить про те, що свиняча гусака не є супутником. Але, як виявилося, звичайний козок може стати справжнім ангелом-савіором для курки. Це відео, яке ми хочемо поділитися з нашими читачами.

«Чому я сніг, що я знаю, що він дощує торрентів, коли мої друзі з мене!» – може співати курку з цього відео. І можливо, навіть виходите з ними на ведмеді.

Це не перебільшення. Після всього, тільки реальні друзі, без зцілення ризикувати їх життям, щоб захистити вас у боротьбі з заміщеним предатором!

5 вересня на голландській фермі камеру захопили вражаючу сцену. Молода курка швидко атакувала гавк-гроуза.

На фермі в голландській провінції Гелерланд, роостер і коза врятувала курку з атаки сінкі

через r/relayer pic.twitter.com/mSWviPs7FC

— 10 квітня (@buch10_04) 15 вересня, 2021

Це найбільші види гавка. Кінгспан чоловіків може перевищити 11.3 метрів, а в дайвінгі прискорюють до 190 км / год.

137380 р.

Дієта птахів прей в основному складається з дрібних птахів, гайок, кальмарів, а також змії і сардів. Але іноді глотки вибирають більші цілі. Нерідко вони атакують домашніх котів, собак і навіть дітей.

про:blank

Імовірність вижити курку, пера якого вже покрили газон рясно, мало. Однак історія не буде настільки дивно, що якщо карниз закінчився черговою перемогою трехерним предатором.

519844 р.

За кілька секунд після того, щоб допомогти своєму другу. Незважаючи на те, що гонщики ще бульбували, сили ще не були нерівними. А потім ой див, з протилежного кінця ручки, швидко прискорюється, коза введена битва.

Зібрав курс боротьби з рогами голови одночасно. Користуючись ірмоіл, курка втечула. І павук, який був оточений був змушений відступати невисокий під гілкою ударів.

«Я пишаю, що роустер і козячий, щоб захистити нашу курку. І я був дуже вилучений, щоб побачити, що вона збереглася, сказав власник ферми Jaap Beets.

Як видно, курка і коза була сильною командою. Чи сумісні вони в житті? Попереднє "Сайт" Я вже говорив вам, що відбудеться, якщо Sagittarius – Rooster і Scorpio – Goat одружився.