Лази Чебурек Ольга Мавей, вони варять швидше, ніж варення яєць

Під захоплюючою плівкою, на дорозі або моєму чоловікові та дітям до роботи та школи я підготую лазу лавашй Зробіть їх швидше, ніж варити яйця! Ви не замовляєте тісто, і кожен в домашніх умовах переповнить ваш смак. Я думаю, що цей рецепт повинен бути в кулінарній скарбниці всіх робочих будинків.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки свінгери з Ольги Мавей. Головне - не турбувати з тестом! У той же час сама лаваша виходить дуже ніжним і м'яким, а начинка соковита і апетитна!

Lazy Cheburecs з Lavash Інгредієнти
  • 7 круглих кульок
  • 150г фарш
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • 20 мл води
  • сіль, спеції за смаком

Підготовка
  1. Вам потрібно взяти курячий фарш, так як він обсмажується швидко. Додаємо до цибулі фаршу.

2. Посипати і додати спеції за смаком. Ольга Матвей порадує взяти червоний гарячий перець, чорний мелений, щіпку прованських трав і копчену паприку. Зробіть свій смак. Подивитись його добре. Також залийте ще одну воду і перемішайте знову.

3. Збити яйце і змастити його по краях лаваші. Для одного лаваша покласти столову ложку фаршу фаршу. Натирайте фарш тонким шаром навпіл лаваша, залиште другий вільний. Покрийте начинку вільними сторонами лаваша, натискаючи краю добре. р.

4. Розгорніть його. руді Нагріта сковорода з рослинною олією. Посмажити шабурунку з двох сторін, щоб рум'яна.

5. Це, роси Лаваш готовий. Бодибилдерши!

І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Красивий Ольга, дякуємо Вам за свою роботу, всі рецепти з вашого каналу з'являються вперше і будь ласка, за смаком і ароматом!

про:blank

Я хотів би знати, як зробити сир. Коли чебурек обсмажений, сир всередині плавлення, смак ніжний!

Lazy chebureki від лаваша дійсно знайдеться, коли ви хочете щось смачно і в той же час немає часу і міцності для настоянки на плиті.

судити себе, лаваш. КошикВи можете придбати м'ясо, теж. Це бізнес, щоб вирізати цибулину протягом декількох хвилин, щоб обсмажити чебурек. Від 150 грам м'ясного фаршу настає 7 апетитних чебуреків. Красивий!