Прогулянка по хворому матір'ю, зварена з матір'ю

Коли кохана людина знаходиться в складній ситуації, ви будете перерватися в торт, але ви неодмінно допоможемо йому. Нерідко проблеми в житті одного з родичів стають проблемою для всієї родини.

Якщо ви повинні витрачати останні зусилля і гроші, щоб підтримувати своїх близьких. Але, на жаль, така жертва може стати причиною незгоди. Це те, що сталося в сім'ї Тетяни, героїні нашої нової історії. Допомогти матері-в-праву, вона зварилася з матір'ю. Як це можливо, читайте далі в статті.

Мій батько залишив мене і мій мати для себе. Я був тільки 7 років і не знаю багато. Але навіть тоді я знав, що, як він був нелюдом. Папа вивів половину квартири, повторюючи, що всі ці речі належали тільки йому. В результаті мій мама і я пішов з буквально нічого.

Прогулянка по хворому матір'ю, зварена з матір'ю р.

Моє батько не дуже цікавиться життям. Я привітав мене на день народження, якщо я пам'ятаю його. Я бачив, як важко мій мама був. Я спробував допомогти, як я міг. Але в поверненні вона вимагала більше.

Постарший я отримав, що мій мама сказав мені, що зробив все для мене, провів найкращі роки свого життя на мене. Я завжди відчував, як я кинув її. І як я виріс, провину перед нею тільки посилився. Але в якомусь моменті я зробив сильніше рішення жити не тільки за неї, але і за себе.

Я одружився і перейшов в квартиру мого чоловіка. Ми зараз піднімаємо двох дітей разом. Хоча я не був жити з мамою протягом тривалого часу, я не припинився допомогти їй, і ми часто називаємо і зустрічаємось. Мій мама ледь спілкується з будь-яким, і так як мій да пішов, вона закрита. Я змогла зв'язатися з батьками чоловіка.

У нас була боротьба з матір'ю, і ми були дрібними до недавнього часу. Моя мати-в-правила. Вона була в лікарні більше двох тижнів. Звісно, мій чоловік і я допоміг їй фінансово, хоча я не можу сказати, що ми маємо можливість зробити це. У будь-якому випадку, коли кохана людина знаходить себе в складній ситуації, ви будете робити все для себе.

Моя мама часто відвідала мій мама. Вона приніс її свіжі домашні продукти харчування. Одного разу вона дізналася, скільки грошей, які ми витрачали на лікування, і вона була стрункою. Вона ніколи не була в лікарні. "Ви сказали мені, що вам не вистачає грошей на все." Я думав, що я підняла дочку, яка допоможе їй мамі, не дивно!

Ми ніколи не відмовляємося від цієї боротьби. Моя мама не слухає мій аргумент. Вона вважає, що я траєктор для того, щоб витрачати стільки грошей на мій мама. Чи не розуміє, що допомога близьким в таких ситуаціях є нормальним?

Зрозуміло, що мати основного персонажа не прощадить її відчуження. Все її життя, вона розбила дитину, щоб відмовитися від них. Саме тому вона лікувала дочку стільки, коли вона була дитиною і підліток. І так вона все одно відчуває зобов’язання. Ситуація з матір'ю була ще одна причина звинувачень і відступу.

Прогулянка по хворому матір'ю, зварена з матір'ю р.

Ви думаєте, що їх відносини покращують і які необхідно зробити? Поведінка ваших думок в коментарях. Чекаємо Вас!