41
Чи потрібні уроки літератури в школі, за 5 хвилин ми пам'ятаємо двадцять літературних шедеврів?
Класика літератури заповнила бібліотеки з товстими обсягами, які сучасні школярі та студенти для найчастішого дозвілля. Таким чином, сайти з короткими експозиціями літературних шедеврів борошняних в Інтернеті. Я прочитав половину сторінки, розповів вчителя, і я зробив. Але Твіттера з його 140-метровим лімітом, пішов ще далі. Більше не було жанру «міні», але мікроретелінг, вписаний в 1-2 вироки. Це обидва вправи в wit, і вид гри. Переглянути дуже короткий підсумок книг і спробувати їх дізнатися. Якщо ви не знайдете відповіді на закінчення статті.
Поза «Ложки» Дуже короткий зміст книг
Відповідей.
Я сподіваюся, що ви можете дізнатися більшість книг з короткого опису. І якщо ні, не згасати! Після всього, не кожен день, який ви можете пам'ятати сюжети 20 улюблених робіт за 5 хвилин!
У статті та попередній перегляд використовуються фотографії.
Поза «Ложки» Дуже короткий зміст книг
- Торт фольги кожен крім лис. Намагатися фольги і вона закінчується для основного персонажа трагічно.
- Молодий чоловік хотів стати мільйонером. Він став одним, але потім він був розчарований і вирішив піти в офіс.
- Вони знайшли листову пляшку в морі і вирішили піти в Америку. Є ще одне мирдо збивання метеликів всіх способів.
- Чоловік любить одружену жінку. Вона веде його ніс і йде назад до чоловіка. Підсумок: всі жінки злий.
- Похилкова пара не може впоратися з збиранням. Для вирішення проблеми допомогли залучити домашніх тварин до роботи.
- Ви чули про продаж садової нерухомості? Продається життєрадісна садиба.
- Портретні віки, але не людина. Людина вимовляє на портреті. Портрет живий, але людина не є.
- Один програміст пішов на відпочинок і замість того, щоб поспілкуватися з Baba Yaga і отримав роботу в чарівному інституті.
- Головний герой відвідає в кінці вечора, щоб обговорити біографія найбільшої вілли нашого часу.
- Вона любить його, але він відхиляє її. Він закохується в любові і вона одружена. Не доля.
- Три друзі не знали багато про водний туризм. Але ми пішли на поїздку по річці, і навіть приймали собаку з ним.
- Один розумний чоловік з книг читати і пішов божевільний. Він почав косплею лицаря, і всі сміхалися на нього.
- У вбивця є наука. Він зізнається. Він отримав краще в тюрмі.
- Один хлопчик не хоче навчатися грамотності, інвестував в фінансову піраміду і потрапив в театр. В кінці, кожен був дрібним.
- Одна собака була втрачена і прийнята в цирку. А аудиторія визнала собаку і забрала додому.
- Він перетворився в буряк і кинув яблука для неї.
- Іноземці хотіли підкорити Землю. Постріл, вигорнуті з лазерів, а потім з'явилися мікроби і вони пішли.
- Один письменник ate cacti, а потім став майстрам.
- Дівчинка захоплює багату аристократу. Немає, чекати, він не є.
- Один професор пересадив мозок людини в собаку, а потім катування його, щоб забрати їх знову.
Відповідей.
- "Колобок", російська казка
- Golden Calf від Ilya Ilf і Євген Петров
- Діти капітана Гранту від Jules Verne
- The Great Gatsby by Франциск Скотт Фіцджеральд
Поза «Ложки» - "Репка", російська казка
- «Вишневий сад» Антона Чехова
- Портрет Доріана Сірий by Оскар Дике
- Понеділки з понеділка по п'ятницю
- Гаррі Поттера і півступінчастий князь J.K. Роулінг
Поза «Ложки» - «Євген Онєгін», Олександр Сергійович Пушкін
- Три на човні, не розраховуючи собаку Джером Кларк
- Don Quixote by Miguel De Cervantes (Дон Кіксот)
- Крим і покарання Фодор Достоєвського
- Золотий ключ, або пригоди Буратіно від Олексій Толстого
- "Каштанка" Антон Чехова
- « Трансформація», Франц Кафка
- Війна Світів, від Herbert Wells
Поза «Ложки» - Викладання Дон Юань Карлос Кастанда
- Pride і Prejudice від Jane Austen
- Серце собаки Михайла Булгакова
Я сподіваюся, що ви можете дізнатися більшість книг з короткого опису. І якщо ні, не згасати! Після всього, не кожен день, який ви можете пам'ятати сюжети 20 улюблених робіт за 5 хвилин!
У статті та попередній перегляд використовуються фотографії.
Ви зрозуміли, як японський перший сортувальник, якщо ви опануєте таємничий приклад.
Всім ревнощі моєї успішної шлюбу, і я втомився показати мій чоловік перевіряє з магазинів.