21
Гипси жінка варить курку так, щоб вона за смаком краще свинини
Курка з апельсинами в духовці і краще на сковороді Галина Гіпси рецепт Дуже смачний, ароматний і м'який! Незвичайне поєднання цибулі з соди перетворює цибулю в шикарний соус, гостро приправлене часником і апельсином. Я не фанат соди, але тут більш доречний, ніж в будь-якому місці. І замініть апельсиновий сік свіжим апельсином!
Сьогодні видання. "Сайт" Повідомляємо вам, чому додати трохи соди в тушковані цибулю. А також поділяють відмінний рецепт приготування. курка з бізнес-гіпсії Галини. Неможливим є розбити!
Курка з апельсинами в духовці Інгредієнти
Підготовка
Щоб побачити все. підготовка Дивіться відео з гіпси Галини. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Я також хочу дізнатися, як запекти курку з апельсинами. Дивовижне поєднання продуктів подарує незвичайно апетитну страву з насиченим смаком. Ця страва обов'язково заслуговує на смак вашого саморобного, тому не бути занадто ласим, щоб приготувати.
Курка з апельсинами плита Цей рецепт є найбільш ніжним! Я впевнений, що ви не спробували це до. Помаранчевий аромат приваблює і викликає сильний апетит. Я рекомендую вам спробувати це, ваша родина буде вдячна вам за ваші зусилля!
Сьогодні видання. "Сайт" Повідомляємо вам, чому додати трохи соди в тушковані цибулю. А також поділяють відмінний рецепт приготування. курка з бізнес-гіпсії Галини. Неможливим є розбити!
Курка з апельсинами в духовці Інгредієнти
- 800г курячий груди
- 1 цибулина
- 1 помаранчевий
- 15г петрушки
- 70г вершкове масло
- 4 зуба. часник
- 0,3 ч.л. соди
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Цибулю дрібно подрібнити, потім відправити його на каструлю шматочком вершкового масла. Додайте соду і перемішайте. Цибулю слід злегка жовтити. Покрийте кришку, знижуйте вогонь і залиште на відчай на 10 хвилин. У зв'язку з содовою цибулею стає м'яким, коли вислуханий, як соус.
- Наріжте куряче філе в тонкі, подовжні шматочки.
- Очистити апельсин від шкірки. Можна вичавити сік апельсина, або можна порізати апельсин на шматочки. Відріжте часник дрібно.
- У сковороді до цибулі додайте апельсин з часником і куркою. Додати сіль, перець за смаком, перемішати. Доведіть до кипіння. А потім зменшити вогонь і тушки ще 15 хвилин.
- Це, курка І цибулю готовий. При бажанні курку можна злегка посипати подрібненою зеленню. Бодибилдерши!
Щоб побачити все. підготовка Дивіться відео з гіпси Галини. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Я також хочу дізнатися, як запекти курку з апельсинами. Дивовижне поєднання продуктів подарує незвичайно апетитну страву з насиченим смаком. Ця страва обов'язково заслуговує на смак вашого саморобного, тому не бути занадто ласим, щоб приготувати.
Курка з апельсинами плита Цей рецепт є найбільш ніжним! Я впевнений, що ви не спробували це до. Помаранчевий аромат приваблює і викликає сильний апетит. Я рекомендую вам спробувати це, ваша родина буде вдячна вам за ваші зусилля!
Чому кладуть губку в пральній машині барабан?
Старші родичі часто викликають негативність і стають тягаром для близьких.