Гипси жінка варить курку так, щоб вона за смаком краще свинини

Курка з апельсинами в духовці і краще на сковороді Галина Гіпси рецепт Дуже смачний, ароматний і м'який! Незвичайне поєднання цибулі з соди перетворює цибулю в шикарний соус, гостро приправлене часником і апельсином. Я не фанат соди, але тут більш доречний, ніж в будь-якому місці. І замініть апельсиновий сік свіжим апельсином!

Сьогодні видання. "Сайт" Повідомляємо вам, чому додати трохи соди в тушковані цибулю. А також поділяють відмінний рецепт приготування. курка з бізнес-гіпсії Галини. Неможливим є розбити!

Курка з апельсинами в духовці Інгредієнти
  • 800г курячий груди
  • 1 цибулина
  • 1 помаранчевий
  • 15г петрушки
  • 70г вершкове масло
  • 4 зуба. часник
  • 0,3 ч.л. соди
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Цибулю дрібно подрібнити, потім відправити його на каструлю шматочком вершкового масла. Додайте соду і перемішайте. Цибулю слід злегка жовтити. Покрийте кришку, знижуйте вогонь і залиште на відчай на 10 хвилин. У зв'язку з содовою цибулею стає м'яким, коли вислуханий, як соус. Гипси жінка варить курку так, щоб вона за смаком краще свинини

2. Наріжте куряче філе в тонкі, подовжні шматочки. Гипси жінка варить курку так, щоб вона за смаком краще свинини

3. Очистити апельсин від шкірки. Можна вичавити сік апельсина, або можна порізати апельсин на шматочки. Відріжте часник дрібно. Гипси жінка варить курку так, щоб вона за смаком краще свинини

4. У сковороді до цибулі додайте апельсин з часником і куркою. Додати сіль, перець за смаком, перемішати. Доведіть до кипіння. А потім зменшити вогонь і тушки ще 15 хвилин. Гипси жінка варить курку так, щоб вона за смаком краще свинини

5. Це, курка І цибулю готовий. При бажанні курку можна злегка посипати подрібненою зеленню. Бодибилдерши! Гипси жінка варить курку так, щоб вона за смаком краще свинини

Щоб побачити все. підготовка Дивіться відео з гіпси Галини. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!

про:blank

Я також хочу дізнатися, як запекти курку з апельсинами. Дивовижне поєднання продуктів подарує незвичайно апетитну страву з насиченим смаком. Ця страва обов'язково заслуговує на смак вашого саморобного, тому не бути занадто ласим, щоб приготувати.

Курка з апельсинами плита Цей рецепт є найбільш ніжним! Я впевнений, що ви не спробували це до. Помаранчевий аромат приваблює і викликає сильний апетит. Я рекомендую вам спробувати це, ваша родина буде вдячна вам за ваші зусилля!