Я не хочу платити за весілля, тому ми відсвяткували його в хостелі.

«Святий рік тому я одружився, мій чоловік і я мав скромне весілля, так як в той час ми були учні і відсвяткували в невеликому колі друзів в гуртожитку», – згадує Марина. Не дивно, що тепер студенти не бачать точки скидання грошей на вітер, щоб виходити пишне весілля. Багато людей не мають грошей, але батьки завжди є для своїх дітей весілля.

Я одружився в 3-му році. Коли він запропонував мені, батьки відмовилися брати участь в організації весілля і допомагають фінансово. Моя мама сказав мені прямо, що це зв'язок не буде довго, тому вона і Дад не буде брати участь. Ми спокійно підписали і відсвяткували захід з друзями в хостелі. Я не привітав мене в день.

5 років. Закінчила в оренду квартиру. Я нещодавно мав сина. І під час цього часу всі мої батьки отримали повідомлення про привітання на свята. Я прийшов на те, що я старша сестра, і всі побажання батьків пішли до Олеся, і вона продовжується в цей день.

«Батьки та молода дочка мають дивовижний зв’язок, просто ідеальна сім’я». Все моє життя я шпигував, сказав, що я повинен бути незалежним і досягти всього себе. Він був навпроти Оли. Вона довгоочікувана дитина, і хоча вона 2 роки молодша, я завжди носила речі за нею, бо Оля виросла стрибками і зв'язками. Не дивно, що я був пробації дитини, але для Oli mom і dad нічого не шкодував.

Вони зараховують дочку в навчальні гурти, оплачені викладачі. Я пам'ятаю, як Оленка вибрала престижний університет у столиці, але не ходив до бюджету. Природно, батькам домовилися платити за навчання. Коли я ввійшов, я негайно сказав, що я був або платжу за мої дослідження. Я пішов на бюджет.

750540 р.

Тепер ми практично не спілкуємось з батьками, мій життя покращився, чоловік отримав акцію. Ми робимо це самостійно. Я був дійсно щасливий з батьком-в-правом і матір'ю. Ведуться квартири на весілля. Ми повинні бути відновлені, тому ми можемо пересуватися тільки зараз, що ми очищаємо його. І мій батьки давали мені радісні привітання з дитиною, якби вони не потурбували, що вони мали онуку.

Моя мати називається мені на тиждень тому. Я був навіть дивний, тому що зазвичай все йде з сухими повідомленнями. А потім вона була все емоційно розповіли мене про весілля Олі, що її ф'янке було зручно і добре зроблено. А смішна річ, вони думають, що я повинен взяти кредит на весілля Олини. На цій точці я почав сміятися гістерично, сльозитися. У батьків немає грошей, вони не дадуть кредиту, тому що вони зайняли квартиру в іпотеці за молодят. Бог, це так несправедливе. До речі, я не запросила на весілля. Я хочу, щоб мій сестра щастя, це не її несправність, що вона кохана більше, але я не буду давати гроші. Після того, як вони знайшли гроші на квартиру, вони збирають гроші на весілля. й

З редакційної колегії, дитячі гранати – найсильніші. Навіть якщо батьки кажуть, що вони люблять своїх дітей однаково, вони не можуть. На основі яких науковців знайшли, що батьки насправді люблять молодших дітей. Але це не просто. Також дуже важливо сприйняття літніх дітей. Якщо ж найдовшої дитини вирішили, що він був не схожий на якусь причину в дитинстві, він відреставрує своїх батьків на решту свого життя, якщо він не йде до психолога і займається його тарганами в голові. Але іноді важливо поговорити з батьками про те, що вам подобається. Ситуації різні, і зростаючі, ми починаємо розуміти маму і краще, подивіться на речі з іншого кута. Що робити, якщо ви були Марина?