Продукт, який ви можете їсти на ніч, не хвилюючись про додаткові сантиметри

Дієта - страшна річ. І небезпечний. Іноді жінки так люблять, що вони повністю забувають про своє здоров'я. По-друге, після цього, часто додаткові фунти повертаються не тільки, але і з поповненням. «Я так голодний, постіль І я не можу зупинитися! — це прокидний дзвінок.

7971853

Але це не так погано. У вас є один перевірений продукт, який не викликає вашого тіла. Не здуваючи, не загиблості в шлунку. І ви точно знаєте його. Ординарний йогурт. Але не магазин, який, хоча активно рекламується на телевізорі, не має 10% обіцяних мікроелементів. Ми робимо йогурти самі!

Так, йогурт є найбільш корисним продуктом для вечірнього або навіть нічного закуски. До складу входить велика кількість корисних елементів, які потребують організму щодня: це білки, жири, вуглеводи. І кальцій і біфідобактерії. І вітаміни В і РР.

559683

Також домашній йогурт:

1. Покращує мікрофлору шлунка і кишечника.
  2. Допомагає здуттям, запором і діарею.
  3. Видаліть шкідливі речовини з організму.
  4. Покращує здоров'я при м'яких отруєннях.
  5. Сприяє відновленню клітин крові.
  6. До складу входить легко перетравлений кальцій.
  7. Допомагає жінкам з симптомами молочниці.

Якщо вам подобається солодкий йогурт, але бояться краще, просто додайте мед або свіжі ягоди замість цукру. Йогурт буде залишатися натуральним, але матиме відмінний смак. Чудовий спосіб збереження молоді.

Приготування йогуртових інгредієнтів
  • 1 л молока
  • 1 ст. кефіру (молочна + сметана)

Підготовка
  1. Молоко повинно бути саморобним або, в крайніх випадках, пастеризований. Будь-який жир. Залийте її в каструлю і доведіть до кипіння (80 градусів), потім відразу приберіть її з вогню. Паралельно знімайте отриману плівку, якщо так. Залийте молоко в скляну ємність, яку можна запечати.

2. Нехай молоко охолоне, щоб він не спекотний, але дуже теплий (близько 45 градусів). Додайте до неї ложку натурального йогурту і добре перемішайте. Покрийте пластину кришкою і загорніть її в тепле ковдру. Поставте його біля акумулятора.

3. Тепер давайте майбутній йогурт готовий. Ніщо інше не потрібно. Після 8-10 годин отримайте готовий продукт. На дно буде більш рідка, а вгорі буде більш товста. Якщо ви хочете отримати корисний додаток до салату, спробуйте зібрати всю товсту частину ложкою і отримати аналог грецького йогурту. Решта можна просто пити перед сном. Або просто перемішайте його.

Відтепер ви не будете боятися голодних ночей і турбот для всіх зайвих закусок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так вранці ви відчуєте світло, практично невагомі.

А що найкрасивіше: можна приготувати наступну партію йогурту таким же чином, використовуючи тільки ложку рідного, домашнього звареного стартера. Ви робите йогурт за ціною молока!