Аварійна логічна перевірка, що працює для тестування дружини

Любов проходу різних тестів захопила мене з молодого віку. На другий день прийшов через статтю про те, як просунути логіку середньої особи, а в кінці статті було випробування для визначення рівня власної ерудації.

На сьогодні я вирішив поділитися з вами. Третя і п'ята задача - це лише 15% учасників тесту. Я дивлюся, якщо ви можете впоратися з ними.

Розширена логіка
  1. Для прогріву ми беремо першу задачу. Що важче: 1000 г перо або 1 кг металу? Діти відповімо на це питання в перші 5 секунд. Скільки можна зробити?

Правова відповідь. Вага пір'я і металу така ж, так як 1 кілограм дорівнює 1000 грам, незалежно від того, які предмети ми говоримо про.

2. Вертоліт летять над вічнозеленим лісом. Пілоти дивляться відьми на півночі, ведмеді на схід, демони на заході, і зомбі на півдні. У якому напрямку буде вітер, що занепаде листя з дерева, коли вертолітні землі?

Правова відповідь. Ні. Так як ліс вічнозелений, не падають листя, тому вітер нічого не занепаде.

3. З якого боку даху буде яєчний рулет - коротший або довше, якщо роостер кладе його вдень? 6628575

Правова відповідь. Чоловіки не народжують дітей, а роости не кладуть яйця, тому завдання не вирішується. Якщо вона була куркою, то коротша сторона буде правильною відповідь.

4. Ви думаєте, що чоловік мудрості може зрадити її сестри?

Правова відповідь. Непристойно ні. Неймовірно, що сестра вдови згодні зав'язувати вузлик з покійним.

5. Поїзд рухається в північно-західному напрямку на швидкості 186 км / год, а вітер удариться на південному заході напрямку на швидкості 103 км / год. Який напрямок буде дим, на північ або південь?

Правова відповідь. Ні, тому що поїзди не виробляють диму.

6. резидент Берліна обсесував з рожевим. Її одноповерховий м'який рожевий будинок мебльований пурпурними меблями, зошита шафа покрита фуксія-барвним одягом, а на кухні є тільки ніжно-рожеві страви. Який відтінок ви думаєте, що сходи мають в своєму будинку?

Правова відповідь. Немає сходів, оскільки будинок є одноповерховим.

Скільки правильних відповідей ви отримали? Якщо ви зуміли впоратися з принаймні половину завдань, рівень виїжджання і логіка на дуже високому рівні, з яким привітаємо вас!

Перед тим, хто справляється з усіма завданнями, як вони кажуть, знімаючи капелюх. Я тільки отримав 4 правильні відповіді, коли я взяв тест самостійно. Але проблема з електричним поїздом приймала мені 20 хвилин.

Яке питання викликало труднощі? Я шукаю відповіді в коментарях!