13
Аварійна логічна перевірка, що працює для тестування дружини
Любов проходу різних тестів захопила мене з молодого віку. На другий день прийшов через статтю про те, як просунути логіку середньої особи, а в кінці статті було випробування для визначення рівня власної ерудації.
На сьогодні я вирішив поділитися з вами. Третя і п'ята задача - це лише 15% учасників тесту. Я дивлюся, якщо ви можете впоратися з ними.
Розширена логіка
Скільки правильних відповідей ви отримали? Якщо ви зуміли впоратися з принаймні половину завдань, рівень виїжджання і логіка на дуже високому рівні, з яким привітаємо вас!
Перед тим, хто справляється з усіма завданнями, як вони кажуть, знімаючи капелюх. Я тільки отримав 4 правильні відповіді, коли я взяв тест самостійно. Але проблема з електричним поїздом приймала мені 20 хвилин.
Яке питання викликало труднощі? Я шукаю відповіді в коментарях!
На сьогодні я вирішив поділитися з вами. Третя і п'ята задача - це лише 15% учасників тесту. Я дивлюся, якщо ви можете впоратися з ними.
Розширена логіка
- Для прогріву ми беремо першу задачу. Що важче: 1000 г перо або 1 кг металу? Діти відповімо на це питання в перші 5 секунд. Скільки можна зробити?
Правова відповідь. Вага пір'я і металу така ж, так як 1 кілограм дорівнює 1000 грам, незалежно від того, які предмети ми говоримо про. - Вертоліт летять над вічнозеленим лісом. Пілоти дивляться відьми на півночі, ведмеді на схід, демони на заході, і зомбі на півдні. У якому напрямку буде вітер, що занепаде листя з дерева, коли вертолітні землі?
Правова відповідь. Ні. Так як ліс вічнозелений, не падають листя, тому вітер нічого не занепаде. - З якого боку даху буде яєчний рулет - коротший або довше, якщо роостер кладе його вдень? 6628575
Правова відповідь. Чоловіки не народжують дітей, а роости не кладуть яйця, тому завдання не вирішується. Якщо вона була куркою, то коротша сторона буде правильною відповідь. - Ви думаєте, що чоловік мудрості може зрадити її сестри?
Правова відповідь. Непристойно ні. Неймовірно, що сестра вдови згодні зав'язувати вузлик з покійним. - Поїзд рухається в північно-західному напрямку на швидкості 186 км / год, а вітер удариться на південному заході напрямку на швидкості 103 км / год. Який напрямок буде дим, на північ або південь?
Правова відповідь. Ні, тому що поїзди не виробляють диму. - резидент Берліна обсесував з рожевим. Її одноповерховий м'який рожевий будинок мебльований пурпурними меблями, зошита шафа покрита фуксія-барвним одягом, а на кухні є тільки ніжно-рожеві страви. Який відтінок ви думаєте, що сходи мають в своєму будинку?
Правова відповідь. Немає сходів, оскільки будинок є одноповерховим.
Скільки правильних відповідей ви отримали? Якщо ви зуміли впоратися з принаймні половину завдань, рівень виїжджання і логіка на дуже високому рівні, з яким привітаємо вас!
Перед тим, хто справляється з усіма завданнями, як вони кажуть, знімаючи капелюх. Я тільки отримав 4 правильні відповіді, коли я взяв тест самостійно. Але проблема з електричним поїздом приймала мені 20 хвилин.
Яке питання викликало труднощі? Я шукаю відповіді в коментарях!
У суботу до Трійці та як провести цей день
Мій чоловік приходить до моєї матері щодня, проводить всі вихідні з нею, я навряд чи бачить чоловіка в домашніх умовах, я буду незабаром забути, що він виглядає як.