Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік.

Нещодавно я подружився. молодят вирішили не витрачати гроші на весілля, а запрошують своїх близьких до свята. Наречений був успішним, тому що мати нареченого приготував себе деякі страви. Тетяна Геннадіївна випікала млинець з сиром. Ми були всі гострі - кожен шматок торта нагадував нам безтурботного дитинства. Коли я запросив рецепту з Тетяни Геннадіївни, я вирішив, що я відразу спробую приготувати його на вихідні, адже рецепт був досить простий.

Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік.

Млинковий торт, виготовлений з млинців з начинкою «Снайл». Нагадує її равликова оболонка, звідси назва. Новий чоловік Андрій замовив від матері на день народження. Після того, як його бабуся мала корова, і Тетяна Геннадіївна зробила торт начинку з домашнього сиру. Смак унікальний. Мати Андрія завжди додано нові інгредієнти в торт, але основа була незмінною - млинці з сиром.

Хто не любить млинці? Додайте сметану і варення до них - і весь смачний сніданок готовий. Ми можемо скуштувати цей сніданок на обід і вечерю. Він не став кращими друзями. Торт виходить важким і великим, він прослужить 8 вражаючих порцій. Ніжність пирога надає заливку жирного крему. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік. р.

Млинці інгредієнти
  • 2 яйця
  • 200 мл води
  • 200 мл молока
  • 300г борошна
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 1 ст. цукру
  • 1 ч.л. солі

Рослинні інгредієнти
  • 300г сир
  • 2 яйця
  • 100мл кремовий
  • 4 ст. цукру

Підготовка
  1. Покласти 2 яйця в глибоку миску. Також заливаємо 200 мл теплої води. Додайте цукор і сіль і збиваємо суміш з королою до однорідного стану.
  2. Замочити борошно через сито і додати в яєчну суміш. Додайте рослинне масло і залийте молоко. Залиште тісто при кімнатній температурі 5 хвилин. Потім розмішайте і запікайте тонкі млинці. Робимо 12-14 млинців для торта. Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік.

3. Змішайте в чаші сиру, 1 яйце і цукор. Подрібніть суміш виделкою до однорідної консистенції. На даному етапі можна додавати родзинки, вишні або шматочки фруктів.
  4. Залийте кожен млинець з сиром і розкачати в тонкий рулет.
  5. Змішайте форму для випікання з маслом і покладіть млинці з сиром сиром в коло. Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік. р.

6. Приготувати заливку для торта: перемішати вершки з яйцем з королою. Крем можна замінити сметаною. Залийте торт у форму млинця і вставте торт в духовку. Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік.

7. Випікайте сирний торт в духовці на 180 градусів 30 хвилин. Подавати торт варенням або прикрасити його ягодами. Бон ацетит. Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік.

Пілінги

Редакційна колегія Пиріг готують багато разів швидше, коли готові млинці. Іноді я купую готові заморожені млинці і просто залийте їх заливкою крему або завареним кремом. У цьому випадку торт слід запікати в духовці не більше 20 хвилин. Ви зробили цей рецепт торт ще?