9
Молода мама нареченого сказала, що вона витрачає мінімум часу на кухні, тому вона не вік.
Нещодавно я подружився. молодят вирішили не витрачати гроші на весілля, а запрошують своїх близьких до свята. Наречений був успішним, тому що мати нареченого приготував себе деякі страви. Тетяна Геннадіївна випікала млинець з сиром. Ми були всі гострі - кожен шматок торта нагадував нам безтурботного дитинства. Коли я запросив рецепту з Тетяни Геннадіївни, я вирішив, що я відразу спробую приготувати його на вихідні, адже рецепт був досить простий.
Млинковий торт, виготовлений з млинців з начинкою «Снайл». Нагадує її равликова оболонка, звідси назва. Новий чоловік Андрій замовив від матері на день народження. Після того, як його бабуся мала корова, і Тетяна Геннадіївна зробила торт начинку з домашнього сиру. Смак унікальний. Мати Андрія завжди додано нові інгредієнти в торт, але основа була незмінною - млинці з сиром.
Хто не любить млинці? Додайте сметану і варення до них - і весь смачний сніданок готовий. Ми можемо скуштувати цей сніданок на обід і вечерю. Він не став кращими друзями. Торт виходить важким і великим, він прослужить 8 вражаючих порцій. Ніжність пирога надає заливку жирного крему. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
р.
Млинці інгредієнти
Рослинні інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Пиріг готують багато разів швидше, коли готові млинці. Іноді я купую готові заморожені млинці і просто залийте їх заливкою крему або завареним кремом. У цьому випадку торт слід запікати в духовці не більше 20 хвилин. Ви зробили цей рецепт торт ще?
Млинковий торт, виготовлений з млинців з начинкою «Снайл». Нагадує її равликова оболонка, звідси назва. Новий чоловік Андрій замовив від матері на день народження. Після того, як його бабуся мала корова, і Тетяна Геннадіївна зробила торт начинку з домашнього сиру. Смак унікальний. Мати Андрія завжди додано нові інгредієнти в торт, але основа була незмінною - млинці з сиром.
Хто не любить млинці? Додайте сметану і варення до них - і весь смачний сніданок готовий. Ми можемо скуштувати цей сніданок на обід і вечерю. Він не став кращими друзями. Торт виходить важким і великим, він прослужить 8 вражаючих порцій. Ніжність пирога надає заливку жирного крему. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
р.
Млинці інгредієнти
- 2 яйця
- 200 мл води
- 200 мл молока
- 300г борошна
- 2 ст.л. рослинного масла
- 1 ст. цукру
- 1 ч.л. солі
Рослинні інгредієнти
- 300г сир
- 2 яйця
- 100мл кремовий
- 4 ст. цукру
Підготовка
- Покласти 2 яйця в глибоку миску. Також заливаємо 200 мл теплої води. Додайте цукор і сіль і збиваємо суміш з королою до однорідного стану.
- Замочити борошно через сито і додати в яєчну суміш. Додайте рослинне масло і залийте молоко. Залиште тісто при кімнатній температурі 5 хвилин. Потім розмішайте і запікайте тонкі млинці. Робимо 12-14 млинців для торта.
- Змішайте в чаші сиру, 1 яйце і цукор. Подрібніть суміш виделкою до однорідної консистенції. На даному етапі можна додавати родзинки, вишні або шматочки фруктів.
- Залийте кожен млинець з сиром і розкачати в тонкий рулет.
- Змішайте форму для випікання з маслом і покладіть млинці з сиром сиром в коло. р.
- Приготувати заливку для торта: перемішати вершки з яйцем з королою. Крем можна замінити сметаною. Залийте торт у форму млинця і вставте торт в духовку.
- Випікайте сирний торт в духовці на 180 градусів 30 хвилин. Подавати торт варенням або прикрасити його ягодами. Бон ацетит.
Пілінги
Редакційна колегія Пиріг готують багато разів швидше, коли готові млинці. Іноді я купую готові заморожені млинці і просто залийте їх заливкою крему або завареним кремом. У цьому випадку торт слід запікати в духовці не більше 20 хвилин. Ви зробили цей рецепт торт ще?
Детальніше про життя в Фінляндії і чому ви можете закохатися в цій країні
Чому ви не можете відлякувати когось за погані речі