20
Ми готуємо кабачки, як гриби за корейським рецептом, запевняючи вас, ви ніколи не пробували таку смачну їжу.
Підготовка цукіні Не займе багато часу і зусиль, поки результат вас здивує. Вони смакують як гриби.
Приходьте трохи хрустких, нежирних, чудових форм. Ми ніколи не були настільки швидко!
Сьогодні видання. "Сайт" Запрошуйте, щоб читати інструкції качки Корейський рецепт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Приготування кабачків в корейських інгредієнтах
Підготовка
Я також раджу дізнатися, як приготувати маринований салат з молодих кабачків. Смачний, нереальний, морква в корейському відпочинку!
Як ви можете побачити, це займає 15 хвилин, щоб приготувати кабачки в корейці, і стільки ж засолити їх. І так, краще не додати сіль. Соєвий соус виконує свою роботу. Я додаю cilantro, це дійсно смачно!
Щоб скористатися меншими стравами, заправка можна зробити відразу в загальній чаші. Я обов'язково спробуйте зробити те ж саме з кабачками, ми виростимо в саду.
Мій будинок. цукіні буквально в блимку очей. Я раджу зробити дві порції одночасно, ви не втратите!
Приходьте трохи хрустких, нежирних, чудових форм. Ми ніколи не були настільки швидко!
Сьогодні видання. "Сайт" Запрошуйте, щоб читати інструкції качки Корейський рецепт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Приготування кабачків в корейських інгредієнтах
- 1 кабачки
- 1 ст.л. борошна
- 1 ч.л. паприка
- 0,5 ч.л. гірчиці
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 1-2 зуба. часник
- 0,5 ч.л. солі
- 0,5 л
- смачний
- рослинно-масляний
Підготовка
- Промийте кабачки, очищайте, а потім виріжте спочатку смужками, а потім з скибочками.
- Покладіть кабачки в чаші, додайте борошно і паприку. Подивитись його добре. 425692
- Посмажити кабачки в нагрітій сковороді з рослинною олією до готовності. Стирайте силіконову лопатку весь час.
- У окремій мисці змішайте соєвий соус з гірчицем, додайте зубчик часнику на тертці невеликої тертці. Залийте сіль, додайте кохану приправу. Я використовую "Для Барбекю". Ви також можете додати трохи сухого базиліка при бажанні, але це для аматора. Зверніть увагу, що якщо ви використовуєте концентраціюСоєвий соусВи не повинні додавати сіль. Але тут важливо орієнтуватися на свій смак!
- Подрібнити кріп і додати в чашу в соус. Стирайте все разом.
- Залийте в чашу готовим цукіній Додати станцію до гарячих кабачків. Подивитись його добре. Додайте кабачки на 10-15 хвилин, а потім подайте їх до столу. Бон придаток!
Я також раджу дізнатися, як приготувати маринований салат з молодих кабачків. Смачний, нереальний, морква в корейському відпочинку!
Як ви можете побачити, це займає 15 хвилин, щоб приготувати кабачки в корейці, і стільки ж засолити їх. І так, краще не додати сіль. Соєвий соус виконує свою роботу. Я додаю cilantro, це дійсно смачно!
Щоб скористатися меншими стравами, заправка можна зробити відразу в загальній чаші. Я обов'язково спробуйте зробити те ж саме з кабачками, ми виростимо в саду.
Мій будинок. цукіні буквально в блимку очей. Я раджу зробити дві порції одночасно, ви не втратите!
П'ять важливих сигналів, що ваш охоронець ангел відправляється з неба
Психічний Максим Гордеєв попереджає, що українці стикнуться з емоційним падінням