15
Неприємний сирний делікатес, який готують в 15 хвилинах, і їсти в 5
Приготування. сир-футболЩоб відволікти кохану людину від постійного прокручування новинного корму. Однак можна зробити це на короткий час, так як страва зникне з столу протягом декількох хвилин. Це чудова ідея для швидкого закуски і оригінального відпочинку. Я закохався з цим рецептом!
Щоб зробити домашні сирні кулі, вам не потрібно більше 15 хвилин. Я впевнений, що будинок буде оцінити цю закуску і, безумовно, попросить добавки. Про нас
інгредієнти
Підготовка
Ви, мабуть, знаєте класичного поєднання: сиру і ягідного варення. Я раджу вам спробувати домашні сирні кулі в цій варіації. Пальці добре! Це буде чудово, якщо ви готуєте ягідний соус самостійно. На нашому сайті є кілька рецептів. Я поділю один з найоригінальніших посилань.
Крунчи кульки можна приготувати різними способами. Наприклад, використовувати відразу кілька видів сиру, а також не тільки білок, але і жовток. Ця страва виходить не менш смачним і ароматним, так як в рецептурі є рудано.
Сир - універсальний продукт, який підходить для приготування величезної кількості страв. Я раджу приготувати сирний суп, а також неймовірний рол сиру з м'ясною начинкою.
Я також дуже схожий на використання сиру в моїй випічці. Наприклад, ви можете зробити оригінальний хрусткий cookie. А якщо ви хочете їсти сир у чистому вигляді, радимо вам прочитати статтю, в якій ви дізнаєтеся, як правильно служити різними видами сиру. Ця інформація буде корисною для вас, якщо є святкове свято попереду вас.
Ви любите сир і як часто їсти його? Якщо ви вирішили приготувати домашні сирні кульки за нашим рецептом, обов'язково дайте вам знати в коментарях. Це буде чудово, якщо крім рецензування ви поділите фотокартку готової страви. Я побачу тебе!
Щоб зробити домашні сирні кулі, вам не потрібно більше 15 хвилин. Я впевнений, що будинок буде оцінити цю закуску і, безумовно, попросить добавки. Про нас
інгредієнти
- КСНУМКСг твердий сир
- 3 ст. борошна пшеничного борошна
- 10г розпушувач
- 2 яйця
- рослинно-масляний
- христина белла
Підготовка
- По-перше, відокремити білки від жовтків. Цей рецепт використовує тільки білки. Збийте їх на тверді вершини в комфортній глибокій ємності. Запитайте для борошна і розпушувача в чаші. А потім акуратно перемішайте сухі інгредієнти білками.
- Сир твердий натрію на дрібній тертці. Важливо використовувати сир, не сир. Додайте тертий сир до білкової маси і ретельно перемішайте. В результаті ви отримаєте досить липке сирне тісто, з якого буде зручно ліпити кулі.
- Сирне тісто розгортається дрібними кульками не більше горіха. Потім помістіть заготовки в чаші з високими сторонами і посипте кульки з сухарями. Повертати пластину круговими рухами так, щоб всі кульки рівномірно покривають тріщинами.
- Нагрійте його на вершкове масло. Розрахунок кількості, щоб сирні кульки повністю покривають маслом під час приготування. Поставте кулі на частини до появи скоринки. Для закуски потрібно лише 30-40 секунд.
- Готові сирні кулі покласти на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвої олії. А потім відразу ж подаємо блюдо до столу. Бодибилдерши!
Ви, мабуть, знаєте класичного поєднання: сиру і ягідного варення. Я раджу вам спробувати домашні сирні кулі в цій варіації. Пальці добре! Це буде чудово, якщо ви готуєте ягідний соус самостійно. На нашому сайті є кілька рецептів. Я поділю один з найоригінальніших посилань.
Крунчи кульки можна приготувати різними способами. Наприклад, використовувати відразу кілька видів сиру, а також не тільки білок, але і жовток. Ця страва виходить не менш смачним і ароматним, так як в рецептурі є рудано.
Сир - універсальний продукт, який підходить для приготування величезної кількості страв. Я раджу приготувати сирний суп, а також неймовірний рол сиру з м'ясною начинкою.
Я також дуже схожий на використання сиру в моїй випічці. Наприклад, ви можете зробити оригінальний хрусткий cookie. А якщо ви хочете їсти сир у чистому вигляді, радимо вам прочитати статтю, в якій ви дізнаєтеся, як правильно служити різними видами сиру. Ця інформація буде корисною для вас, якщо є святкове свято попереду вас.
Ви любите сир і як часто їсти його? Якщо ви вирішили приготувати домашні сирні кульки за нашим рецептом, обов'язково дайте вам знати в коментарях. Це буде чудово, якщо крім рецензування ви поділите фотокартку готової страви. Я побачу тебе!
Не існує точки при покупці rahat-lukum, якщо це не турецька, краще варити домашній.
Риба смажена вже не потрібна, я готую по-різному, без смаження і брудних страв.