Я варю соковиту і ароматну ласагну, я не купую м'ясо, я зроблю все зі сквошу

Найсмачніші страви сезонні. Вам подобається кабачки? З них можна приготувати соковиту рагу, смачні млинці і навіть lasagna без м'яса. Сьогодні Я пропоную вам рецепт, який не вимагає особливих навичок в кулінарному мистецтві. При цьому страва виходить запашним і святковим. Сьогодні ви дізнаєтеся, як зробити касерол кабачків в духовці ласагна.

Вся краса полягає в тому, що ніяких зайвих вуглеводів у вигляді макаронів у блюдо немає м'яса. Але не дайте цьому факту налякати вас, адже зі сквошу ласагна дуже схожа на реальну. Все про варіння і особливий соус. Інгредієнти найпростіші: вершки, деякі сири, сквош і спеції. Ви готові до кулінарного шедевра? Сквош-ласагна готується простіше від відомого «Ratua». Обов'язково оцінити смак і писати в коментарях, які ви думаєте про цю страву. Починаємо готувати!

інгредієнти
  • 3 кабачки
  • 5 зубів. Кошик
  • 100г твердий сир
  • 80мл крем
  • 50г томатна паста
  • 50г рослинної олії
  • сіль
  • пердят

Підготовка
  1. Вирізати кабачки з великими колами товщиною 2,5 см. Нагрійте рослинне масло в каструлі і обсмажте кабачки на ньому до золотистої скоринки з обох сторін на середньому вогні.
  2. Поки кабачки обсмажують, зробіть соус. Втратити на дрібному тертці будь-якого твердого сиру. Додайте сіль і чорний мелений перець, можна також додати копчену паприку. Я варю соковиту і ароматну ласагну, я не купую м'ясо, я зроблю все зі сквошу

3. Змішайте сир з вершками і томатною пастою. Покласти часник через прес і додати в соус.
  4. Зняти кабачки з вогню і покласти їх в форму випічки. Найкраще використовувати керамічну або скляну форму так, щоб запіканка не прилипала до стін. Я варю соковиту і ароматну ласагну, я не купую м'ясо, я зроблю все зі сквошу

5. Залити кабачки з соусом і встановити, щоб запікати в духовці, нагріті до 200 градусів за 10 хвилин. У конвекційному режимі запіканка готується ще швидше. Подавати запіканку гарячого, приємного апетиту. Я варю соковиту і ароматну ласагну, я не купую м'ясо, я зроблю все зі сквошу

Готова касазол покрита апетитною хрусткою скоринкою. Якщо вам не подобається скоринка, можна покривати форму фольгою, то сир розтопиться і буде в'язким. Цей касерол може бути виготовлений вегетаріанський, якщо ви не їсти молочні продукти. Використовуйте рослинне молоко замість крему і додайте харчові дріжджі, щоб нагадувати смак твердого сиру. А якщо вам подобається lasagna, то просто додайте до неї фарш, то час випічки потрібно буде збільшити до 30 хвилин для м'яса, щоб встигнути приготувати.

Я варю соковиту і ароматну ласагну, я не купую м'ясо, я зроблю все зі сквошу р.

Щоб запіканка була смачною, краще вибрати молоді кабачки або видалити насіння з старого, щоб вони не зіпсували смак страви. Ще соковита страва може бути виконана, якщо до неї додають червоний солодкий перець і обсмажені цибулю.

Ласагне з м'ясом можна приготувати так, щоб він навіть візуально нагадує оригінальну страву. Замість макаронів використовуйте нарізані уздовж кабачків і перемістіть їх по шарах по черзі з фаршем фаршем. Потім залийте всю річ соусом і запікайте в духовці нагрітим до 200 градусів за 30 хвилин. Яку версію lasagna вам подобається краще?