Чому Ігор Останнєочкін хоче позбутися від чесно зароблених грошей

гумористичний Ігор Останнєхкін тепер Він намагається допомогти своїй країні стільки, скільки він може. Наприклад, він постає гумористичні ескізи, щоб підняти моральність патріотів. Збір гуманітарної допомоги для українців.

Недавній, шоумен вирішив позбутися від чесно зароблених грошей. І сьогодні видання. "Сайт" Я хочу знати, чому він зробив це рішення. А що жалує знаменитий комедійник, який аудиторія може бачити в найбільш популярних гумористичних проектах останніх років?

Цікаво, що Ігор народився в Шимкенті (Казахстан), у віці 11 років перейшов на життя в Ташкенті, а пізніше з матір’ю та братом був в Україні. Зрозуміло, тут художній хлопець, який любив грати в гітару і постійно брав участь у спортивних заходах, вирішив ввести національну металургійну академію.

Ігор швидко зрозумів, що він пропустив спеціальність, і повернув очі назустріч КВН. Перший осточкін грав для команди університету, потім перейшов на новий рівень, а в 2008 році талановитий хлопець був прийнятий до національної команди міста Дніпропетровськ (нині Дніпро), де він незабаром став капітаном.

Крім того, команда Дніпропетровська зуміла проголосувати себе вже в дебютному сезоні. На вершині було 2013 рік, коли команда «Останок» стала віце-чемпіоном Першої Ліги КВН, після чого вони завершили свої виступи.

Як за Ігор, він очікувано не зупинився з гумором, і продовжував свою кар’єру. Великий крок до популярності був зйомки в шоу «Звідки в Росії» на телеканалі «Тип». Підбір акторів був вражаючим, але тут Ковтання не втратили, стала видатною фігурою.

Пізніше працював в Українському телепроекті «Ліга з інвалідністю», де Ігор вже був тренером. Крім того, команди невідомих, але талановитих хлопців під керівництвом Олєчкіна стали переможцями у 2016 році та 2017 роках.

Можна відзначити роботу Ігоря Останнєочкіна в шоу «Країна U», а також в програмі «Луг Придіан». Успішно у 2018 році гуморист взяв участь у проекті «Данці з зірками». Ілона Гвоздєва, шоумена вдалося прийняти перше місце.

Після старту повномасштабної вторгнення російської армії в Україні Ігор Останнєочкін визнав, що він пошкодує свою роботу в Росії після 2014 року. І зйомки в шоу «Звідки часу в Росії», що відбувся з 2014 по 2018 рік, були помилковими.

Спочатку я думав, що це один з кращих гумористичних проектів у пострадянському просторі. Починався в 2014 році, але все було заплановано значно раніше. У мене була велика квартира позики. Тоді дитина народилася, купила квартиру, почала ремонт, пояснив гуморист.

Останнійочкін погоджується, що в той час він необхідний гроші, хоча зараз він не розглядає це достатній вигляд. Тепер він засвоюється тим, хто заробляє і навіть вирішив дати, що він заробив. Він також зламав стосунки з тими людьми, які не хочуть знати правду про те, що відбувається в Україні з 2014 року.

«Я ніколи не змогла переконувати їх. Я вирішив дати гроші і не повісити більше. Я маю родичів там, але я відрізав з'єднання. Вони не хочуть думати, - сказав шоумен.

Що ви думаєте про такий знаменитий комедія? Ви підтримуєте свою точку зору?