Я не збираю тебе, як це.

У перші теплі дні часник щедро дає нам шаруючі вітаміни. Але його сміливий смак незрівняний з дуже специфічного запаху. Тому багато людей думають тричі до покладання ароматичної трави в блюдо. Як приготувати часник, щоб згладити її гострістю і ядром? Один з найпростіших варіантів - зробити соус песто!

Як приготувати ячмінь Інгредієнти
  • 100г ячмінь
  • 100 мл рослинної олії
  • 60-80г горіхи
  • 2 шпильки солі

Підготовка
  1. Вимити його добре і вирізати його великий. Якщо ви виявите часниковий смак його листя занадто горіння, додайте молоді кульбаби листя або петрушки. У той же час кульбабабаба краще витримати годину або два в солоній воді.

2. Сезони часнику і горіха не такі ж. Вам потрібно буде використовувати горіхи минулого року. Сковорода їх трохи обсмажити в сухому каструлі. Це зробить смак горіхової олії більш вираженим.

Якщо ви хочете експериментувати, покласти лісові горіхи, пекани, соснові горіхи замість горіхів. І буде ще цікавіше використовувати їх суміш в різних пропорціях.

3. Помістіть нарізаний часник і обсмажте горіхи в чаші блендера.

4. Додайте кілька шпильок солі. Олія соняшникова, оливкова або кукурудзяна.
    р.

5. Подрібніть все в однорідну масу. Додайте масло в процес, якщо консистенція видається занадто щільно. Так, в Італії, він призначений для рубати песто в розчині, але для його нестачі він прийде і так.
    375168

6. Спробуйте і, якщо необхідно, заправте отриманий песто з сіллю і перцем, перемішайте. Поставте в банку. Залийте масло зверху, щоб не було повітря. У холодильнику цей соус буде зберігатися не менше місяця.

7. Тепер за мої враження. Не тільки те, що песто є справжнім вітаміном бомби. Як виявилося, це також закуска з дивно багатогранним смаком. Спочатку ви відчуваєте за хвилину гіркоту і свіжості часнику. Потім його замінюється оксамитовим жирним горіхом. І в кінці смакові бутони повністю втрачені, не в змозі визначити це незвичайне поєднання. І все це, розум, що ви, буквально виготовлений з axe. Після того, як все, достатньо, щоб мати зручний горіх, і ячмінь завжди можна знайти в лісі або вирощуванні у ваших клумбах.
  8. Смачні та нові кулінарні відкриття!

Найпоширенішими соусами сьогодні є майонез і кетчуп. Але що робити, якщо вони нудьгують? Редакція "Сайт" Я приготував для вас 7 смачних рецептів домашніх соусів. Додайте різноманіття дієти!